Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İÇİNDE ALTIN VE PARA DOLU ÇANTAYI TESLİM ETMİŞTİ

İÇİNDE ALTIN VE PARA DOLU ÇANTAYI TESLİM ETMİŞTİ

İÇİNDE ALTIN VE PARA DOLU ÇANTAYI TESLİM ETMİŞTİ


BulduÄŸu altın ve para dolu çantayı polise teslim eden temizlik görevlisine baÅŸkan ve iÅŸ adamlarından destek 
Düzce’de, temizlik yaparken bulduÄŸu altın ve para dolu çantayı polislere teslim eden temizlik görevlisi Ergin Verep’e Belediye BaÅŸkanı Dursun Ay bir maaÅŸ ikramiye ve bir hafta da tatil sözü verdi.
Ä°ÅŸ adamları Faruk Türkseven ve Fazlı AteÅŸ'te düğün borcu bulunan gencin borçlarını ödedi. 
Temizlik yaparken bulduÄŸu içi para ve altın dolu çantayı polise teslim eden Düzce Belediyesi temizlik işçisi Ergin Verep ödüllendirildi. Belediye BaÅŸkanı Dursun Ay, temizlik çalışanı arkadaÅŸlarının da bulunduÄŸu bir toplantıyla Verep’e bir maaÅŸ ikramiyesini teslim etti. Ayrıca iÅŸ adamları Faruk Türkseven ve Fazlı AteÅŸ yeni evlenen belediye işçisi Engin Verep’in düğün borçlarını üstlendiler. Verep ise, "Yine aynı ÅŸey olsa yine parayı teslim ederim" dedi. 
Belediye BaÅŸkanı Dursun Ay, Düzce’nin güven ve huzur içerisinde yaÅŸanabilecek bir il olduÄŸunun altını çizerek, "Dün arkadaşımız onurlu bir davranış sergiledi. Bizi gururlandırdı. Biz kendisine bir maaÅŸ ödül vereceÄŸimizin sözünü verdik. Bunu arkadaÅŸlarının önünde yapmak istedik ki örnek bir davranış olsun. Ayrıca kendisine bir hafta tatil imkanı sunuyoruz. Bir de arkadaşımız yeni evlendiÄŸi için 10 bin lira civarında düğün borçları varmış. Onu da iki iÅŸ adamımız karşılayacak. Düzce güvenli bir ÅŸehirdir, kimsenin emanetine ihanet edilmez” diye konuÅŸtu. 
Ä°ÅŸ adamı Faruk Türkseven ise, bu duyarlı davranışın kendilerini gururlandırdığını kaydederek, "Arkadaşımıza duyarlı davranışından dolayı teÅŸekkür ediyoruz. Bizde Düzcemizi gururlandırdığı için kendisinin ihtiyaçlarını gidermek istedik. Düzce güvenli ve huzurlu bir memleket. Dışarıdan gelenler de burada güven içerisinde yaÅŸayabilir" ÅŸeklinde konuÅŸtu. 
Güvenli bir ortamda iÅŸ yapmanın kendilerini memnun ettiÄŸini kaydeden iÅŸ adamı Fazlı AteÅŸ, "Kendisine bu hareketinden dolayı teÅŸekkür ediyorum" dedi. 
Belediye Temizlik Ä°ÅŸleri Müdürü Ä°smail Işıldak’ta Ergin Verep’e takım elbise ve bir altın hediye etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo