Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hisarcıklıoğlu Taziyeye Geldi

Hisarcıklıoğlu Taziyeye Geldi

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) BaÅŸkanı YaÅŸar Tetiker’in vefatı nedeniyle Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelen Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu, taziye ziyaretinde bulundu.


Karadeniz EreÄŸli TSO BaÅŸkan Vekili Sertan Yalçın, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılanan HisarcıklıoÄŸlu, Tetiker’in odalar birliÄŸinin 1992’den bu yana bilinen en aktif baÅŸkanlarından birisi olduÄŸunu söyledi. Tetiker’den aÄŸabey olan bahseden HisarcıklıoÄŸlu, şöyle dedi:
“YaÅŸar aÄŸabeyimiz 1992’den bu yana Odalar BirliÄŸi camiası içinde en aktif en bilinen baÅŸkanlarımızdan bir tanesi idi. Bende o zaman Ankara Ticaret Odası meclis üyesiydim. Allah makamını Cennet etsin. Ne ölüm ne doÄŸum ikisi de elimizde deÄŸil. Sonuçta hepimizin de gideceÄŸi yer orası. Allah günahlarını affetsin. Bu dünyada yaptığı hayırları inÅŸallah öteki tarafta da ona ecir (karşılık) olur. EreÄŸli Ticaret Sanayi odamıza, yönetimine, meclisine ve üyelerine taziyelerimi iletiyorum.”
TSO baÅŸkanlığı koltuÄŸuna Tetiker’in fotoÄŸrafı konurken, masasının üzeri ise güllerle süslendi. Ziyaret sırasında YaÅŸar Tetiker için Kur’an-ı Kerim okundu, dua yapıldı. TOBB BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu ziyarette anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmasının ardından Tetiker’in ailesini ziyaret etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo