Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hırsızlık anı, saniye saniye kaydedildi

Hırsızlık anı, saniye saniye kaydedildi

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, iki kişinin levye ile zorlayarak kapısını açtığı işyerinde meydana gelen hırsızlık, güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Alınan bilgiye göre Müftü Mahallesi İbrahim Caddesi’nde Bulmaca Japon Center adlı işyeri sahibi Murat Bekleviç, gazetecilere açıklamasında, işyerine ait kasanın, iki kişi tarafından soyulduğunu söyledi. Durumu polise bildirdiğini, şikayetçi olduğunu, iki şahsın bir başkasının canına kastetmeden yakalanmasını istediğini belirten Bekleviç, şunları söyledi:
“Her akşam kasada bıraktığım 150 lira avansı almışlar. Yaklaşık 500 lira civarında bozuk paralar ile yardım kumbarasını almışlar. İşyerindeki çakmak, lazer, pil gibi şeylerden almışlar. Kapıyı da kırmışlar. Gördüğümüz bu. 8 yıldır Ereğli’deyim, ilk defa başımıza böyle bir şey geliyor. Sabah karakoldaydık, ifademizi verip şikayetçi olduk.
Bu insanların, toplumda gösterilerek etiketlenip asimile edilmesini istiyorum. Yakalanıp yakalanmayacaklarını bilmiyorum ama ben olurum bir başkası olur, yarın başkasının canı yanmasın. Başka bir gün, başka bir adamın 10 bin lirası gidecek. Başka birinin evine girecekler ve Allah göstermesin cana kastedecekler.
Ben bugün Ankara’ya gidecektim, gitmiş olsaydım saat 05.30’da dükkana gelecektim. Tamda hırsızlık anıydı ve belki onlarla karşılaşacaktım. İçeride Allah göstermesin ya onlar beni ya ben onları bir şekilde daha kötü şeyler olacaktı. Emniyetten dek isteğim, bir an evvel yakalanmalarıdır.”

KAMERA SANİYE SANİYE KAYDETTİ
Öte yandan, yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntüler de, saat 05.36’da işyerinin önü gelen iki kişiden biri, yanında getirdiği levye ile kapıyı zorlarken diğerinin gözcülük yaptığı görülüyor.
Bir ara bir otomobilin geçtiğin gören iki şahıs, panik yapsa da, birkaç saniye sonra başladıkları işi bitirip işyerine gidiyor.
Kasaya yönelen şahıslar, içindeki paralar yanı sıra masa üzerindeki bozuk paraları da alarak uzaklaşıyor.
Karadeniz Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan, Yaşlılar ve Gençler Evi ile Cam Kafetarya, 4 gün önce yine iki kişi tarafından benzer yolla soyulmuştu. 

Hırsızlık anı, saniye saniye kaydedildi

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo