Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER KESİN KAFASINDA AYNI SORU: NASIL OLUR?

HER KESİN KAFASINDA AYNI SORU: NASIL OLUR?

ZONGULDAK

Zonguldak’ta cinnet getiren annenin iddialara göre şarj kablosu ile boğduğu 3 yaşındaki oğlu Emir Can A, toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre, Çaycuma Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınan 3 yaşındaki Emir Can A.’nın cenazesi, sabah saatlerinde Bakacakkadı beldesine getirildi. Baba Olcay A. ve beraberindekiler tabut başında gözyaşı döktü.
Ailenin isteği üzerine Merkez Mahalle Camisi’ne getirilen küçük çocuğun tabutu, erken saatlerde aile mezarlığına defnedildi. Annenin Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ndeki tedavisi ise sürüyor.
-OLAY-
İddiaya göre, evli ve bir çocuk annesi 25 yaşındaki Gülveren A. girdiği bunalım sonucunda 3 yaşındaki oğlu Emir Can A.’yı telefon şarj kablosu ile boğarak öldürdü. Anne Gülveren A. daha sonra, yine iddiaya göre çok sayıda hap yuttuktan sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.
Baba Olcay A. ise eve geldiği sırada odada eşi ve çocuğunu baygın şekilde bulmasının ardından durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 3 yaşındaki Emir Can bebeğin öldüğü tespit edilirken, Gülveren A. ise Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo