Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYDİ EREĞLİ, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

HAYDÄ° EREÄžLÄ°, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla sona ererken 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, 8 Nisan Pazar günü saat 15.00’de sezonun son maçında Karabük temsilcisi 100.Yıl Soğukspor’u sahasında konuk edecek.


Haftaya lider KırÅŸehir’in 2 puan gerisinde 52 puan ve averajla 2. sırada giren eflatun beyazlılar, ÅŸampiyonluk için kazanıp diÄŸer rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.
Ä°ÅžTE Ä°HTÄ°MALLER
Son haftaya KırÅŸehir Belediyespor’un 54 puanla lider, Kdz. EreÄŸli Belediyespor ve Bartınspor’un ise 52 puan ve averajla 2 ve 3. sırada girdiÄŸi grupta 3 takımında ÅŸampiyonlu ÅŸansı bulunuyor.
KırÅŸehir Belediyespor’un sahasında oynayacağı Devrek maçını kaybetmesi Bartın’ın deplasmanda Çubukspor, Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un ise sahasında 100 Yıl SoÄŸukspor’u maÄŸlup etmesi halinde Bartın ve EreÄŸli tarafsız sahada ÅŸampiyonu belirlemek için final oynama hakkı elde edecek. KırÅŸehir Devrek'le berabere kalır ve bu durumda 2’li ya da 3'lu averaj durumu devreye girerse ÅŸampiyonluÄŸunu ilan edecek.
Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un direk ÅŸampiyon olması için KırÅŸehir'in son maçında Devrek’e kaybetmesi, Bartın'ın da Çubukspor ile berabere kalması ÅŸart.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
üzgün2
şaşkın1
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo