Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYDİ EREĞLİ DESTEK SIRASI BİZDE..

HAYDÄ° EREÄžLÄ° DESTEK SIRASI BÄ°ZDE..

EreÄŸli halkının Survivor 2018’deki favorisi Ãœmit Karan..


Acun Medya 10 Åžubat’ta baÅŸlayacak Survivor 2018 All Star tanıtımını yayınladı. Listede Kdz. EreÄŸli ile olan bağını hiç kopartmayan ünlü futbolcu Ãœmit Karan’da var.
Geçen sezon EreÄŸli Belediyespor Veteran Takımında forma giyen,  Engin Baytar ve Hami Baytar’ın EreÄŸli Belediyespor’a transferi ve lisans iÅŸlemlerinde etkin rol oynayan, Beyçayırı’na EreÄŸli Belediyespor’a 3. Lig yolunda baÅŸarı dileyen pankartını astıran ve Kampanya 67’nin ilk destekçilerinden olan, bu yaklaşımları ile EreÄŸli’de toplumun her kesiminden takdir alan Ãœmit Karan için, ÅŸimdiden destek arayışları baÅŸladı.
Kdz.EreÄŸli Belediyespor Kulübünün de 10 Åžubat’ta baÅŸlayacak Survivor 2018 için Ãœmit Karan’a destek yönünde çaÄŸrıda bulunacağı öğrenildi.

ÃœMÄ°T KARAN KÄ°MDÄ°R?
Ãœmit Karan, 1 Ekim 1976’da Berlin, Almanya’da doÄŸdu. Futbol hayatına Berlin’in Kreuzberg ilçesinde Hertha Yehlendorf, Rather SV gibi amatör takımlarda forma giyerek baÅŸladı. 18 yaşına kadar Berlin’de yaÅŸadı. 1995 1996 senelerinde Türkiyemspor Berlin takımında oynayan Karan, buradan GençlerbirliÄŸi’ne transfer oldu. 2001 yılına kadar GençlerbirliÄŸi forması giyen Karan, takımının 2000 Türkiye Kupası’nı kazanmasında önemli rolü olan futbolculardan biriydi.

GALATASARAY’DA Ä°LK DÖNEMÄ°
Bu performansı, birçok büyük kulübün ilgisini çekiyordu. 2001- 2002 sezonu öncesi, kendisi ile ilgilenen takımlardan Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Galatasaray’a transferi, Ãœmit Karan için şüphesiz kariyerinin en önemli geliÅŸmesiydi. Ancak, Galatasaray forması altında sahaya çıktığı ilk sezondan itibaren beklenileni veremedi. 2004 - 2005 sezonunda antrenör Georghe Hagi ile de anlaÅŸmazlıklar yaÅŸaması sonucu kendine takım aramaya baÅŸladı.

KÄ°RALIK OYNADI
Borussia Mönchengladbach, Hannover 96 ve Arminia Bielefeld ile sözleÅŸme için masaya oturdu. Ancak Karan, Bundesliga takımlarının tekliflerini geri çevirerek son anda BüyükÅŸehir Belediye Ankaraspor ile antlaÅŸtı. Kiralık olarak 2005’in yazına kadar BB Ankaraspor için oynayan Karan, henüz ilk maçında 2-1 galip gelen takımının iki gölünü de kendisi attı.

İKİNCİ GALATASARAY DÖNEMİ
2005 - 2006 sezonunda tekrar Galatasaray forması giyen Karan, spor yazarlarına göre “tamamen yenilenmiÅŸ, farklı bir futbolcu”ydu. Galatasaray’ın ÅŸampiyonluÄŸunda çok önemli rolü olan maçların dönmesini saÄŸladı. Attığı 17 gol’le Gol Krallığı’nda 1. sırada iken sakatlandı ve sezonu kapattı. 2006-2007 sezonunun başında takımdaki yerini geri aldı ve Turkcell Süper Ligi’ndeki 100. golünü 18 Eylül 2006 ’da BeÅŸiktaÅŸ’a karşı kaydetmiÅŸtir. 2006-2007 sezonunda Galatasaray ile Åžampiyonlar Ligi’nde sahaya 3 maçta kaptan olarak çıktı. 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduÄŸu Survivor’da ünlüler takımında yer alan Ãœmit Karan yarışmayı üçüncü olarak tamamladı...

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo