Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYDİ ÇOCUKLAR, ZİL ÇALDI…

HAYDİ ÇOCUKLAR, ZİL ÇALDI…

Karadeniz EreÄŸli’de 34 bin öğrenci ve 2 bin 300 öğretmen için bugün ders zili tekrar çaldı.


Yarıyıl tatilinin ardından 2017-2018 eÄŸitim öğretim yılının ikinci dönemi baÅŸladı. Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ise ikinci dönemin baÅŸlaması dolayısıyla Erdemir Ä°lkokulu’nda program gerçekleÅŸtirildi.
İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, yarıyıl tatillerini nasıl geçirdiklerini merak ettiği 4-F sınıfı öğrencileri ile yaptığı konuşmada, her bir öğrenciyi tek tek dinledi. İleride seçecekleri meslekleri de öğrenen Madenoğlu, öğrencilerden derslerine iyi çalışmalarını ve bilgisayar başında çok fazla vakit geçirmemelerini istedi.
Daha sonra okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliÄŸe katılan MadenoÄŸlu; öğretmenler, okul aile birliÄŸi üyeleri, veliler, servis ÅŸoförleri ve servis ablalarıyla bir süre görüştü. MadenoÄŸlu, çocukların güvenli bir ÅŸekilde öğrenim görmesi için salonda bulunan herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesini istedi ve özellikle uyuÅŸturucu baÅŸta olmak üzere diÄŸer zararlı tüm alışkanlıklara karşı azami dikkat edilmesini söyledi. DiÄŸer yandan bir benzer programın Kdz. EreÄŸli Anadolu Lisesi’nde gerçekleÅŸtirildiÄŸi öğrenildi.
Öte yandan 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 8 Haziran Cuma günü sona erecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo