Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HASTANE İNŞAATI ÇÖKTÜ; 1 KİŞİ ÖLDÜ

HASTANE İNŞAATI ÇÖKTÜ; 1 KİŞİ ÖLDÜ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Bartın’da, hastane inÅŸası sırasında inÅŸaatta meydana gelen göçükte bir kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi, bir kiÅŸide yaralandı.
ÅžiremirçavuÅŸ Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen göçükte kamyon ÅŸoförü yaÅŸamını yitirmiÅŸ, kepçe operatörü ise yaralanmıştı. Olaydan bir gün önce ise Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un bölgeye giderek incelemelerde bulunduÄŸu ve sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. 
Tunç, yaptığı yayında ÅŸu ifadelere yer verdi: 
“Åžu anda 400 yataklı Bartın devlet hastanesi inÅŸaatının ÅŸantiyesindeyiz. Çalışmalar hızlı bir ÅŸekilde devam ediyor. Çalışanlara kolaylıklar dilemek için geldik. Åžu anda hızlı bir çalışma var. Bartın 400 yataklı devlet hastanemiz ÅžiremirçavuÅŸ Mahalle’mizde Bartın ÅŸehir merkezinde diyebiliriz. Yürüme mesafesinde ulaşılabilecek. 127 dönüm arazi üzerinde inÅŸa ediliyor. 96 bin metrekare kapalı alanı olacak. İçerisinde 400 yatak, tek kiÅŸilik odalar, son sistem, eÄŸitim araÅŸtırma hastanesi seviyesinde büyük bir saÄŸlık kompleksini inÅŸallah Bartın’a kazandıracağız.
aÄŸlık Bakanımızla beraber seçimden önce temelini atmıştık. O günden bu yana hafriyat çalışmaları sürüyor. 27 ameliyathanesi olan büyük bir saÄŸlık kompleksi inÅŸallah 2.5 yıl içerisinde bitirilmesi söz konusu. Bölgedeki Kastamonu’nun ilçeleri, Zonguldak’ın ilçelerine de hizmet verebilecek kapasitede. Hasta başına 2 aracın burada aynı anda otopark yapabileceÄŸi büyük bir saÄŸlık tesisini Bartın’a kazandıracağız. Bartın’a ÅŸimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo