Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

’HAKİMİYET MİLLETİNDİR’

’HAKİMİYET MİLLETİNDİR’

Kdz. Ereğli’de 15 Temmuz darbe girişimine karşı başlatılan demokrasi nöbeti dün akşamda sürdü. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal önce Alaplı, ardından da Ereğli’de konuştu; “Milli iradeye, demokrasiye sevdalı olan, Hâkimiyet milletindir diyen, Bayrak için millet için, vatan için, devlet için nöbet tutanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ereğli’deki demokrasi nöbetine engelli vatandaşlar ve gazilerde destek verdi.

Kdz.Ereğli’de, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetlerine toplumun her kesiminden vatandaşların destekleri sürüyor. Anıt önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetine dün gecede engelli vatandaşlar ve gaziler destek verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, demokrasi nöbetine önce Alaplı’dan başladı. Burada halka hitap eden Başkan Uysal, “Bu bir Demokrasi nöbeti, susmamak lazım. Alanları boşaltmamak lazım. Alaplı halkı da Demokrasi nöbetinde üzerine düşeni yapıyor” dedi.

UYSAL: HAKİMİYET MİLLETİNDİR..

Kdz.Ereğli Anıt önünde saat 21.30’da başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetine Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk ve engelli vatandaşlar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve gaziler de destek verdi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın MGK ve Bakanlar Kurulu toplantısının ardından alınan kararları açıklaması, alana kurulan ekrandan canlı olarak takip edildi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, demokrasisine sahip çıkan, vatanına ve milletine bağlı Kdz.Ereğli halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise alanda toplanan halka hitap ederek, ’hakimiyet milletindir’ dedi.

Uysal; “Milli iradeye, demokrasiye sevdalı olan, Hâkimiyet milletindir diyen, Bayram için millet için vatan için devlet için nöbet tutanlara şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel ülkeyi kan gölüne döndürmek isteyen bir grup bölücü örgütlenme yapısı asla askerimizi temsil etmemektedir. Askerimiz ve Polisimiz bizim gözbebeğimizdir” dedi.

Din görevlilerince okunan Kur’an-ı Kerim ve indirilen hatimlerin ardından İlçe Müftüsü Recai Albayrak dua etti.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından gece boyunca nöbet tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

’HAKİMİYET MİLLETİNDİR’

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo