Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNDÜZ ZONGULDAK’TA AKŞAM EREĞLİ’DE

GÜNDÜZ ZONGULDAK’TA AKŞAM EREĞLİ’DE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Zonguldak Milletvekili 27.Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, seçim saha çalışmalarını Zonguldak Gazipaşa Caddesi'nde sürdürdüğünü bildirdi.
DemirtaÅŸ, yazılı açıklamasında, AK Parti'nin ‘müjdelediÄŸi’ bayram öncesinde biner liralı ödemesini eleÅŸtiren DemirtaÅŸ, “CHP emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaÅŸ ikramiye ödenmesini teklif ettiÄŸimizde kaynak yok diyenler seçim yaklaşınca kaynağı buldular. Ancak biz emeklilerimize birer maaÅŸ ikramiye vadediyoruz. Ayrıca bugün emekli bir kaç vatandaşımızdan ödeme miktarlarında eksiklik olduÄŸuna dair ÅŸikayetler aldım. Zaten yetersiz bir ödeme yapılıyor. Bir de bu ÅŸekilde eksik ödemelerle emeklilerimizin umutları boÅŸa çıkarılmış oluyor" dedi.
Öte yandan Demirtaş, Gazipaşa Caddesindeki esnaf ziyareti sırasında, Ak Parti Seçim Bürosu'nu da ziyaret ederek başarılar diledi.

EREÄžLÄ° SAHÄ°LÄ°NDE…
Zonguldak merkezdeki çalışmalarını tamamlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, iftardan sonra Karadeniz EreÄŸli'de sahilde çalışmalarına devam etti. Zonguldaklı seçmenlerden, Muharrem Ä°nce ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek isteyen Ãœnal DemirtaÅŸ, "24 Haziran'da Türkiye'deki deÄŸiÅŸimi hep birlikte gerçekleÅŸtireceÄŸiz" dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo