Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLÜÇ’TE MANGAL PARTİSİ

GÜLÜÇ’TE MANGAL PARTİSİ

Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesindeki futbol eğitimi alan öğrencilerin, mangal partisi düzenlendiği bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, belde belediye baÅŸkanı Gökhan DemitaÅŸ, antrenmanların yapıldığı sahanın yanındaki alanda gerçekleÅŸtirilen etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, futbol yaz okulunu 95 sporcunun tamamladığını söyledi. Görev süreci boyunca, içinde gençlerin olduÄŸu faaliyetlere ekstra önem verdiÄŸini belirten DemirtaÅŸ, şöyle dedi:  
“Gençlerimizin spor yapmalarını saÄŸladık. Ayrıca spor okuluna gelen gençlerimizden bir kuruÅŸ talep etmeden tüm malzemelerini temin ettik. Sadece futbol yaz okulu deÄŸil, yıl içerisinde de tekvando, boks ve diÄŸer spor branÅŸlarında da çeÅŸitli kurslar açılmasını saÄŸladık. Çocuklarımızın zamanlarını bilgisayar oyunları başında geçirtmeleri ya da kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemek için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceÄŸiz.”
Demirtaş, daha sonra eşi Işıl Demirtaş ile birlikte geçtiği mangalın başında, pişirdikleri köfteleri sporculara ikram etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo