Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLÜÇ’TE HALK İFTARI

GÜLÜÇ’TE HALK İFTARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç beldesinde, geleneksel halk iftarı gerçekleÅŸtirildi.
Belde belediyesince bu yıl 5’incisi düzenlenen iftar programına, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önünde yapıldı. Kur’anı Kerim okunması ile baÅŸlayan programda, Belerdiye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ ve eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ, masaları gezerek katılımcıların Ramazan ayını kutladılar.
DemirtaÅŸ, iftar sonrası yaptığı konuÅŸmada ise görev süresinin 4’üncü yılını doldurduÄŸunu hatırlatarak ÅŸunları söyledi:
“EÅŸim ve ben, sizlere minnettarız. Seçim zamanı sizlere söz vermiÅŸ; ‘Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapacağız, Gülüç’ü, hizmetten hizmete koÅŸturacağız’ demiÅŸtik. Sözümüzü yerine getirdik. Yapılan çalışmalarımız ortada, görüldüğü üzere her ÅŸeyimizle dört dörtlük, yolumuza devam ediyoruz. Ben sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum çünkü bu koltuklara bizi siz getirdiniz.”
Konuşmanın ardından fasıl ekibi tarafından ilahiler seslendirildi, semah gösterisi izletildi. Program Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan, 'Aşuk ile Maşuk' gösterisinin ardından sona erdi.
Programa CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Gülüç Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo