Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüçlü bayanlar Konya’yı geziyor

Gülüçlü bayanlar Konya’yı geziyor

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç beldesinde bayanlara yönelik düzenlenen kültür gezileri kapsamında, Konya, Åžeb-i Arus Kültür Turu gerçekleÅŸtirileceÄŸi bildirildi.


Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ her yıl bayanlara yönelik kültür gezisi kapsamında bu yılda Konya’ya gezi düzenlediÄŸini belirtti. Daha önce 2 günlük Çanakkale, Bursa ve Ä°stanbul camileri ile türbelere ziyaret gerçekleÅŸtiren bayanlar bu yıl Konya, Åžeb-i Arus Kültür Turu’na gitti.
Kafile baÅŸkanlığını Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ’ın yaptığı kırk kiÅŸilik kafile dün akÅŸam saatlerinde, DemirtaÅŸ tarafından Belediye düğün salonu önünden Konya’ya uÄŸurlandı. Düzenlenen kültür turunda Mevlana Türbesi, Åžemsi Tebrizi türbesi, Alaaddin Tepesi, Karatay Medresesi ve Åžeb-i Arus Töreni gezilecek.
Her yıl düzenli olarak bayanlara yönelik kültür gezisi yaptıklarını söyleyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, bayanlardan gelen talepler üzerine gezi düzenlediklerini belirtti. Demirtaş şunları kaydetti:
’’Belediye olarak beldemizde imar ve güzelleÅŸtirme çalışmaları yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem vermekteyiz. Belediye baÅŸkanlığımızın düzenlemiÅŸ olduÄŸu Kültür gezileri devam etmektedir. Söz verdiÄŸimiz gibi, önce Ä°stanbul, sonra Bursa, Çanakkale ve ÅŸimdi de Konya. Bu gezilerle amacımız insanlarımızın ülkemizde bulunan dini, tarihi ve doÄŸal yerleri ziyaret edip görmeleri ve bilgi sahibi olmaları. Ãœlkemizin deÄŸiÅŸik yörelerine yönelik olan, bu Kültür gezilerimiz devam edecektir.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo