Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüç’e Asansörlü Üst Geçit!

Gülüç’e Asansörlü Ãœst Geçit!

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç beldesinde, ‘asansörlü üst geçit’ kurma çalışmalarının baÅŸladığı bildirildi.


Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, yazılı açıklamasında, belediye olarak belde halkının yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve çalışmalara devam ettiklerini belirtti.
Bunlardan birinin de, beldelerinden geçen Ereğli-İstanbul karayolu üzerindeki yürüyüş alanına geçebilmeleri amacıyla üst geçit kurma çalışması olduğunu belirten Demirtaş, şunları kaydetti:
“Özellikle vatandaÅŸlarımızın sahil bandına daha güvenli ulaÅŸabilmesini saÄŸlamak ve yayaların trafiÄŸi aksatmadan, herhangi bir kazaya mahal vermeden gidecekleri yere ulaşımını saÄŸlamak amacıyla üst geçit yapımı ile ilgili çalışmalara baÅŸladık. Asansörlü olarak tasarlanan üst geçit yaÅŸlı ve engelli vatandaÅŸlarımız için karşıdan karşıya geçiÅŸlerde büyük kolaylık saÄŸlayacak. Havaların da düzelmesiyle beraber çalışmalarımız hızlanıyor. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve fiziki projelerimizi tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmalarda çevreye vereceÄŸimiz rahatsızlıktan dolayı hemÅŸerilerimizin hoÅŸgörüsünü bekliyoruz. Çünkü her ÅŸeyi onlar için yapıyoruz ve beldemize gereken hizmetleri kazandırmak için çabalıyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo