Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüç Belediyespor şampiyon oldu

Gülüç Belediyespor şampiyon oldu

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Gülüç Belediyespor 2017-2018 sezonunu ÅŸampiyon olarak tamamladı.


Gülüç Belediyespor son maçında Gümeli Belediyespor ile karşılaÅŸtı. ÇekiÅŸmeli geçen maçta adeta gol düellosu yaÅŸanırken 90 dakika Gümeli Belediyespor’un 5-4 üstünlüğü ile sona erdi. Alınan maÄŸlubiyete raÄŸmen Gülüç Belediyespor puan farkı ile EreÄŸli 1. Amatör Küme’nin ÅŸampiyonu oldu. Gülüç Belediyespor ile ikinci olan Gümeli Belediyespor Süper Amatör Küme’ye yükselmek için önümüzdeki aylarda Play Off maçları oynayacak.
Gülüç Belediyespor’un ÅŸampiyonluÄŸunu ilan etmesinin ardından tüm futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri tebrik eden Gülüç Belediyespor Kulübü ve Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ tüm sezon boyunca verdikleri emeÄŸin karşılığını aldıklarını söyledi. Hedeflerinin önce süper amatör ardından da üst liglere çıkmak olduÄŸunu belirten DemirtaÅŸ, “Bizim öncelikli hedefimiz gençlerimize spor yaptırmak. Oynadığımız liglerde ÅŸampiyon olmak hem bizi hem de spor yapan gençlerimizi mutlu ediyor. Centilmence geçen bir sezonu ÅŸampiyon olarak tamamladığımız için mutluyuz. Gülüç’te her alanda baÅŸarı gelmesinden son derece memnunum. Bu ÅŸampiyonluÄŸu tüm Gülüç halkına armaÄŸan ediyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo