Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Görünümü değişti!

Görünümü değişti!

Cadde ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde takip eden Uysal, “yaya yollarının yenilenmesi, trafik seyrinin daha akıcı hale gelmesi için baÅŸladığımız çalışmalarda önemli mesafe aldık. Orta Cami-KaneriaÄŸzı bölgesinde de sona geldik, baÅŸlangıçta bazı farklı sesler çıksa da, sonunda ne kadar doÄŸru bir iÅŸ yaptığımız ortaya çıktı” dedi.


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçenin faklı noktalarında bir süre önce baÅŸlatılan alt ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
Uysal, EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu aracılığı ile yaptığı yazılı açıklamada, daha önce KaneriaÄŸzı, Un Pazarı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Orta Cami-KaneriaÄŸzı mevkisindeki inÅŸa çalışmaların sona gelindiÄŸini belirterek şöyle dedi:
“Ne kadar doÄŸru bir iÅŸ yatığımız kısa sürede görüldü”
“Söz konusu güzergahta yaya yollarının yenilenmesi, trafik seyrinin daha akıcı hale gelmesi için baÅŸlayan çalışmalar kapsamında asfalt çalışması da tamamlandı. Biz, daha önce Un Pazarı, KaneriaÄŸzı, Hatip Sokak ve Beyçayırı Sokak’ta cadde düzenlemeleri yaptık. BaÅŸlangıçta bazı farklı sesler çıksa da bu bölgelerde ne kadar doÄŸru bir iÅŸ yatığımız kısa sürede görüldü. Orta Cami bölgesi de önemli bir güzergah, burada da çalışma tam olarak bittiÄŸinde caddemiz daha güzel bir görünüme kavuÅŸacak, yayalarımız rahat edecek ve trafik akışı daha akıcı hale gelecek.”
Uysal, söz konusu çalışmalar süresince anlayış gösteren bölge esnafı ve vatandaşlara da teşekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo