Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

‘GÖRÜLMEYEN HİZMET’ GÖRÜLDÜ!

‘GÖRÃœLMEYEN HÄ°ZMET’ GÖRÃœLDÃœ!

                                  EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir esnaf, saÄŸanak yağıştan etkilenmedikleri için Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ettiÄŸini bildirdi.

Uysal’ın sosyal medya hesabına gönderilen mesaja göre; belediye birimlerince ilçede bir süredir devam eden altyapı yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hatırlatan çarşı esnaflarından Gökhan Kaldırım, sabah saatlerde etkili olan saÄŸanak yaÄŸmurdan olumsuz etkilenmediklerini belirtti.
“ALTYAPIYA VERDİĞİN ÖNEM BUGÃœN GÖRÃœLDÃœ”
Yapılan altyapı çalışmaları için Uysal’a teÅŸekkür eden Kaldırım, şöyle dedi:
“Günaydın baÅŸkanım emeklerin boÅŸa gitmedi görev süresi boyunca altyapıya verdiÄŸin önem bugün görüldü ki baÅŸarılı. Sabah yaÄŸan yaÄŸmur çarsı içerisi özellik kuyumcuların olduÄŸu bölgede sıkıntı meydana gelmedi. Ortacami’den gelen yaÄŸmur suları kuyumcu çarsısını sıkıntıya sokmadı. Hatırlanacağı üzere kuyumcu çarsısı bu ÅŸekilde yaÄŸmurlarda su altında kaldı. Altyapıya verilen önem bence karşılığını almıştır. Saygılar.”

CEVAP VERDİ: ALLAH BİZİ HER TÜRLÜ FELAKETTEN KORUSUN
BaÅŸkan Uysal ise 2015’in Temmuz ayında yaÅŸanan sel baskını anımsatan fotoÄŸrafları gösterdiÄŸi ’cevap mesajında’, ÅŸunları kaydetti:
“Sevgili Gökhan, 15 dakika süre ile etkili olan saÄŸanak yaÄŸmur sırasında ilçemizde küçük çaplı 1-2 noktada yaÅŸananların (çamurlu su akıntısı) dışında bir olumsuzluk yaÅŸamadık. Çarşı merkezinde daha önce yaÅŸadığımız felaketten ders çıkararak yaptığımız çalışmada bir sorun yaÅŸamamamızı saÄŸladı. SaÄŸanak yağış sonrası çarşı merkezinden tarafıma ulaÅŸan fotoÄŸrafı da seninle paylaÅŸmak isterim. Allah bizi her türlü felaketlerden korusun. Hayırlı iÅŸler dileklerimle selam ve sevgiler.”

        2015’DÄ°… YÄ°NE TEMMUZ’DU…
Hatırlanacağı gibi ilçede, 2015’in Temmuz ayında, aşırı yağışlardan dolayı taÅŸkın yaÅŸanmış; çarşı merkezi, Kuyumcular Çarşısı ve eski Ä°tfaiye Caddesi’ndeki iÅŸyerlerine yaÄŸmur suları girmiÅŸti, binlerce lira maddi kayıp oluÅŸmuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo