Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖREVE DÖNDÜ… İLK MESAJINI VERDİ…

GÖREVE DÖNDÜ… İLK MESAJINI VERDİ…

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento Seçimleri için istifa ederek AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın, aynı görev geri döndüğü bildirildi.


 

Edinilen bilgiye göre, milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından ise Korkmaz, Ä°l Milli eÄŸitim Müdürlüğü talebi ve Valilik oluru ile yeniden EreÄŸli Ä°lçe Milli eÄŸitim müdürü olarak göreve atandı. Korkmaz, Liseye GeçiÅŸ Sınavına (LGS) giren öğrencilere ‘ilk’ mesajını yayımlayarak ÅŸunları kaydetti:
“02.06.2018 Cumartesi saat 9.30’da yapılacak olan 8. Sınıf öğrencilerinin katılacağı Liseye GeçiÅŸ Sınavı (LGS) ile 03.06.2018 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak Ä°lköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında (Ä°OKBS) tüm öğrencilere baÅŸarılar dilerim. Sınavlara azim ve gayretle hazırlandınız. Elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Åžunu unutmayınız ki bu sınavlar sadece birer fırsattır. Bu fırsatların bir ÅŸekilde telafisi vardır. Sizlerin bu sınava çok iyi hazırlandığınızı ve gayret gösterdiÄŸinizi biliyoruz. Her ÅŸeyin gönlünüzce olmasını dilerim.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo