Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖNÜL’LÜ KAPAN’LI…

GÖNÜL’LÜ KAPAN’LI…

BÖLGENİN NABZI www.ereglifm.com.tr`DE


Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de, bu ÇarÅŸamba’nın konuÄŸu gazeteci DoÄŸan Gönüllü oluyor.
Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduÄŸu, “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” da Kapan ile Gönüllü, yaklaÅŸan Mahalli Ä°dareler seçimleri öncesinde EreÄŸli ve yakın bölgedeki geliÅŸmeleri konuÅŸacaklar.
BaÅŸta EreÄŸli Belediyesi olmak üzere yakın çevre belediyelerdeki çalışmaları, yapılanları, yapılamayanları da masaya yatıracak olan Gönüllü ile Kapan, gayri resmi aday adaylıklarını açıklayan, kamuoyunda aday adaylıkları konuÅŸulan ve muhtemel çıkabilecek aday adaylarını da program süresince tartışacaklar.

Ä°NTERNETTEN DE, CEPTEN DE...                        
Bu arada, "Fikri Kapan'la Burada Konuşalım"ı radyolarınızda 91.7 bölge frekansından dinleyebileceğiniz gibi, internet üzerinden de dinleyebiliyorsunuz.
Bunun için; ereglifm.com.tr, ereglihakimiyet.com ve haberhayat.net internet sitelerindeki 'EreÄŸli FM' logolu butonu 'tıklayarak', akıllı cep telefonlarınızdan ise 'tunein' programını ücretsiz indirerek programı dinleyebiliyorsunuz.
Çarşamba günleri, saat 10.00 haberleri ardından canlı yayınlanan programı kaçırmayın diyoruz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo