Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GMİS TOPLANTISI!..

GMÄ°S TOPLANTISI!..

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMÄ°S) Genel BaÅŸkanı Ahmet Demirci, Türkiye’de kargaÅŸa ve kaos ortamı yaratılmak istendiÄŸini belirterek "Devletimiz ve milletimiz, bu oyunları boÅŸa çıkartacak bilince ve tecrübeye sahiptir" dedi.

Demirci, sendikada düzenlenen GMÄ°S GeniÅŸletilmiÅŸ BaÅŸkanlar Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuÅŸmada, Türkiye’nin içeride ve dışarıda ciddi sorunlarla boÄŸuÅŸtuÄŸu bir dönem yaÅŸandığını söyledi. 

Türkiye’nin bugün ciddi anlamda bir göç sorunu yaÅŸadığına ve daha büyük tehlikelere karşı önlem almaya çalıştığına dikkati çeken Demirci, "Ãœlke içindeki terörü tırmandırmak isteyenler var. Türkiye’de kargaÅŸa ve kaos ortamı yaratılmak isteniyor. Devletimiz ve milletimiz, bu oyunları boÅŸa çıkartacak bilince ve tecrübeye sahiptir. Bu vesileyle tüm ÅŸehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı diliyorum" diye konuÅŸtu.

Sendika olarak örgütlü oldukları iÅŸ yerlerindeki sorunları çözmek için çalışmalarına devam ettiklerini, bunun yanında Türkiye ve dünyadaki geliÅŸmeleri yakından takip ettiklerini vurgulayan Demirci, Ã§alışma hayatındaki genel sorunlara karşı Türk-Ä°ÅŸ baÅŸta olmak üzere diÄŸer emek örgütleri ve üyesi oldukları uluslararası örgütlerle mücadele verdiklerini dile getirdi.

Demirci, toplantıda Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu, Maden Tetkik ve Arama ile Ã¶zel sektör iÅŸ yerlerindeki toplu iÅŸ sözleÅŸmeleri uygulamalarından kaynaklanan sorunları konuÅŸacaklarını kaydetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo