Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Genelevin kapatılmasını Twitter’dan duyurdu!

Genelevin kapatılmasını Twitter’dan duyurdu!

Emniyet müdürü, genelevin kapatılmasını “The End” yazarak duyurdu


Zonguldak’ta, yıllardır aktif olan genelevin, temizlik ve hijyen kurallarına uyulmadığı için 15 günlük geçici kapatma cezasının ardından şimdi de tamamen kapatıldığı bildirildi.
On Temmuz Mahallesi Acılık Caddesi’nde 6 evden oluşan genelev, geçen Temmuz ayında, Zonguldak Valiliği İl Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından incelendi.
Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çevre ve Çalışan Sağlığı Şubesi, Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi ile İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan komisyon, temizlik ve hijyen konusunda yetersiz olması ve toplum sağlığını olumsuz etkileyebileceği gerekçesiyle genelevi 15 gün süreyle kapatmıştı. Eksikliklerin giderilmesi için 15 günlük süre verildi. Komisyon üyeleri 15 günün ardından tekrar açılarak faaliyetine devam eden genelevde yeniden inceleme yaptı. İnceleme sonunda temizlik ve hijyen konusundaki eksiklikler giderilmediği gerekçesiyle genelevin tamamen kapatılmasına karar verildi.
Emniyet Müdürü Paylaştı!
Zonguldak kamuoyunda sık sık tartışmalara neden olan genelev hakkında verilen kararı İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı ise sosyal medya hesabında duyurdu. Turanlı, Twitter hesabında, kapatma kararının asıldığı işletmenin kapısının fotoğrafını göstererek ’The end’ yazarak paylaştı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
üzgün1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ahmet Gönül

21 Eylül 2017 - 09:34

Muta nikahl varya

Yorum Yazın

Canlı Radyo