Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gençler, Yaylada Mahsur Kaldılar

Gençler, Yaylada Mahsur Kaldılar

Düzce’nin Kardüz Yaylası’na çıkan 5 kişi karda mahsur kaldı. Uzun süre Kardüz Yaylası’nda kalanları AFAD ekipleri kurtardı.


Olay gece 02.00 sıralarında Düzce’nin Gölyaka ilçesi Kardüz Yaylası ile Pürenli Yaylası arasında meydana geldi. Düzce’nin en yüksek tepelerinden olan ve halen kar yağışının devam ettiği bin 800 rakımlı Kardüz Yaylası’na araçları ile çıkan Oğuzhan Eker, Sinan Özoğlu, Özgür Yılmaz, Recep Yarımkol ve Uğur Kublay kara saplandı. 
Kendi imkanlarıyla aracı çıkaramaya çalışan 5 kişi başarısız olunca, durumu AFAD ekiplerine bildirdi. AFAD ve jandarma ekipleri mahsur kalan vatandaşlara ulaşmak için yaklaşık 60 kilometrelik yolu arazi aracı ve özel 8 çeker kar aracı ile gittiler. Yolda oluşan buz ve rüzgardan dolayı yaklaşık 3 saat sonra olay yerine ulaşabilen ekipler, mahsur kalan kişileri özel kar aracına aldı. Daha sonra araçları ve kendileri kurtarılan 5 kişi Gölyaka İlçe Hastanesi’ndeki muayenelerinin ardından Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı’nda bir süre bekledikten sonra ailelerine teslim edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo