Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gencin intihar etmesinde ‘Mavi Balina’ oyununun etkisi araştırılıyor

Gencin intihar etmesinde ‘Mavi Balina’ oyununun etkisi araÅŸtırılıyor

Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, evde yalnız olduğu sırada kendisini iple asarak yaşamına son verdi.


Edinilen bilgiye göre olay, Bolu’da dün saat 16.00 sıralarında SaÄŸlık Mahallesi Sigorta Sokak’ta meydana geldi. Sigorta Sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın birinci katında kız kardeÅŸi ve annesiyle birlikte yaÅŸayan 19 yaşındaki Ç.K. isimli genç, ailesinin dışarıda olduÄŸu sırada evin salonunda bulunan doÄŸalgaz borusuna kendisini asarak yaÅŸamına son verdi.
Kızıyla birlikte eve gelen anne Nuray Kankaya, zile defalarca basmasına rağmen içeriden herhangi bir ses gelmeyince paniğe kapılarak, dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşardan kapıyı kırmalarını isteyen anne, eve girdiğinde acı manzara ile karşılaştı.
Sinir krizi geçiren ve gözyaÅŸlarına boÄŸulan Nuray K. yakınları tarafından sakinleÅŸtirildikten sonra olay yerine çağırılan 112 SaÄŸlık ekipleri tarafından Ä°zzet Baysal Devlet Hastanesi KöroÄŸlu Ãœnitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.


’Mavi Balina’ oyunu üzerinde duruluyor
Polis ekipleri, ihtiharın yaÅŸandığı eve gelerek incelemelerde bulundu. Daha önce birden çok gencin yaÅŸamına son vermesine neden olan ’Mavi Balina’ oyunu üzerinde duran polis ekiplerinin olayı bu yönüyle de araÅŸtıracakları öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
üzgün3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo