Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GECE, MAHALLE ZİYARETİ…

GECE, MAHALLE ZİYARETİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Polat Türkmen’in, EreÄŸli’de Uzunmehmet Mahallesi ve Murtaza Mahallesi’nde vatandaÅŸlarla bir araya geldiÄŸi bildirildi.
EreÄŸli AK Parti Ä°lçe TeÅŸkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre; seçim saha çalışmalarını sürdüren Polat Türkmen, partisinin Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ ve teÅŸkilat unsurlarınca mahalleleri geziyor.
Türkmen, AK Parti Milletvekili aday adayı Fatih Çakır ile birlikte EreÄŸli’de Belediye Meclis Ãœyesi Sabri Dinç ve AK Parti Ä°lçe Yönetim Kurulu Ãœyesi Sabahattin DoÄŸru’nun düzenlediÄŸi çarşı iftarına katıldı.
Programın ardından Bem-Bir Sendikası’nın düzenlediÄŸi iftar programına katılan Türkmen, Fatih Çakır ile birlikte Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Sendika temsilcileriyle çay sohbeti gerçekleÅŸtirerek görüş alış veriÅŸinde bulundu.
Milletvekili adayı Türkmen seçim çalışmaları kapsamında partililerle beraber Kestaneci Mahallesi piknik alanına giderek burada vatandaÅŸlarla bir araya geldiler. Daha sonra Uzunmehmet Camisi önünde ve Murtaza Mahallesi’nde ki kıraathanelerde vatandaÅŸlarla bir araya geldi.
Murtaza Mahallesi’nde Yığılcılar DerneÄŸi’ne ziyaret gerçekleÅŸtiren Milletvekili adayı Türkmen’i ve AK Parti EreÄŸli teÅŸkilatı Yöneticilerini, karşılamada birçok vatandaÅŸların arasında MHP EreÄŸli Ä°lçe teÅŸkilatı BaÅŸkanı Rahman Demirtük ve Yönetici Ali Toprak’da bulundu.

“MÄ°LLÄ° Ä°RADEYÄ° EZDÄ°RMEYÄ°Z”
Milletvekili Türkmen Mahallelerde yaptığı ziyaretlerde 24 Haziran seçimlerinin önemi hakkında şunları söyledi:
“BirliÄŸimizi, beraberliÄŸimizi inÅŸallah muhafaza edeceÄŸiz. FETÖ diye bir lanet başımıza eÄŸlediler. Ä°hanet ÅŸebekesi kurdular. Türkiye’yi böldürelim düşüncesinde oldular. Biz milli iradeyi ezdirmeyiz. Eski Türkiye yok arkadaÅŸlar. CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan bunu dünyaya da dedi. Bunun da devam edilmesi içinde 24 Haziran seçiminde istikrarın korunması gerekiyor. Bunun korunması da sizlerin elinizde. Dünyanın gözü kulağı Türkiye’de. Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayip ErdoÄŸan, ‘siz zülüm ediyorsunuz’ diyor. Bunları onların birleÅŸmiÅŸ milletler konferans salonundan, NATO toplantısında, yüzlerine söylüyor. Onların yüzlerine söyleyen bir devlet liderimiz var. Daha önce olmamış. Bundan sonra da dimdik duracaktır.

“EREÄžLÄ°’DE AKRABALAR VAR”
Beni biliyorsunuz ben AK Partinin kurucu Ä°l baÅŸkanlığını yaptım ve iki dönem milletvekilliÄŸi yaptım. AK Parti hizmetleri yaptı. Bizlerde elimizden geldiÄŸince sorunları ilettik. 24 Haziran seçimlerinde AK Partinin milletvekillerimiz her zaman arayıp bulabileceÄŸiniz insanlar. Yanınızda olacak bir ekip. Hepsinin bir akrabası EreÄŸli’de var. Benimde bir sürü akrabam var EreÄŸli’de. Biz sizlere hizmet edeceÄŸiz.

“ERDOÄžAN’I SEÇMENÄ°ZÄ° BEKLÄ°YORUM”
GeçtiÄŸimiz hafta Sayın CumhurbaÅŸkanımız EreÄŸli’ye geldi biliyorsunuz, burada dedi ki ‘ben EreÄŸli’nin milletvekiliyim.’ Ona göre yüksek bir oyla onu seçmenizi bekliyorum. Sayın CumhurbaÅŸkanımız gittiÄŸi yerden az oy almaz, çok oy alır. EreÄŸli’den de alması lazım.”
Milletvekili adayı Türkmen, partililerle ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte, mahallede vatandaÅŸlarla buluÅŸması sonrası, Kestaneci Mahallesi’ndeki piknik alanında vatandaÅŸları ziyaret gerçekleÅŸtirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo