Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GALATASARAY’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

GALATASARAY’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek yönetiminde değişikliğe gidildi, başkanlığa Timur Şen’in seçildiği bildirildi.


Alınan bilgiye göre, dernek başkanı Cevdet Öztürk siyasete atılması ile dernekte yeni hamle yapıldı. Öztürk, derneğe yeteri kadar vakit ayıramama ihtimalini göz önünde bulunarak görevinden ayrıldı. Derneğin başına ise kendisine yapılan olumlu çağrıları geri çevirmeyen başarılı genç iş adamı Timur Şen geçti.   

MUVAFFAKİYET DİLERİZ
Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetiminin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan duyuruda şöyle denildi:
Siyaset hayatına atılan Sayın Cevdet öztürk, Galatasaraylılık duruşu ve kulüp ilkeleri doğrultusunda Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarları Dernek Yönetim Kurulu Başkanlığını bırakarak aktif olarak yönetimde devam edip , Başkanlık görevine Yönetim Kurulu kararı ile Sayın Timur Şen seçilmiştir. Başkanımızın çatısı altında tüm yönetim kurulunun kenetlenerek, el ele hep birlikte Galatasaray’ın ilke ve prensipleri doğrultusunda çıtayı daha yukarıları çıkartarak Kdz. Ereğlimizdeki taraftarlarımıza hizmet edileceğini beyan eder, yeni başkanımız Timur Şen’e görevinde muvaffakiyet diler, Cevdet Öztürk’e başkanlık görevindeki emek ve gayretleri için teşekkür ederiz.

MAÇA GİDİYORLAR
Öte yandan, Şen başkanlığındaki dernek yöneticilerinin,  Karabük Spor ile Galatasaray arasında oynanacak maç öncesi Karabük’e gidecekleri, sarı kırmızı takımı ve yöneticilerini deplasmanda yalnız bırakmayacakları öğrenildi. Maç biletlerinin ise dernek hizmet binasından temin edilebileceği kaydedildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo