Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİTRE-ZEKAT TÜRK HAVA KURUMU’NA…

FÄ°TRE-ZEKAT TÃœRK HAVA KURUMU’NA…

EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Åžube BaÅŸkanı Muhammet LikoÄŸlu, kurumun elinde kamu geliri kalmadığını, fitre ve kurban derisi bağışları ile ayakta kalmaya çalışıldığını bildirdi.
LikoÄŸlu, yazılı açıklamasında, THK’nın eski güçlü günlerine kavuÅŸabilmesi için bağışçılara iÅŸ büyük iÅŸ düştüğünü belirterek, şöyle dedi:
“KuruluÅŸunda 21 kalem gelir baÄŸlanan ve bugünkü karşılığı milyarlarca lira olan THK’nın bugün elinde hiçbir kamu geliri kalmadı. Mali desteÄŸinin tümü, Türk Milleti’nin fitre-zekat ve kurban derisi bağışlarından oluÅŸuyor.
Bağışçıların büyük desteÄŸi ve onların verdiÄŸi güçle Türk Hava Kurumu bu yıl da fitre ve zekât bağışlarını kabul ediyor. Türk Hava Kurumu baÄŸlı kuruluÅŸları, ÅŸubeleri, eÄŸitim merkezleri, bağışçılarıyla çok büyük bir aile. Bu büyük ailenin daha çok güçlenip, yeniden eski güzel ve güçlü günlerine kavuÅŸabilmesi için fitre bağışı yapmak üzere 3919’a 20 lira karşılığında 1 sms gönderilebiliyor.
Halkımızın THK’na bu güne kadar yapmış olduÄŸu ve bundan böylede yapacağı maddi ve manevi yardımlardan dolayı sonsuz teÅŸekkürlerimizi sunarız. Halkımızın Ramazanını ve sonrasında da bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo