Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Finale az kaldı!

Finale az kaldı!

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesinde düzenlenen, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel 3 Bant Bilardo Turnuvası”nda yarı finale kalan sporcuların belli olduÄŸu bildirildi.


Aynı zamanda salon sahibi Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan, yaptığı açıklamada, Ereylin AlışveriÅŸ Merkezindeki Deniz Bilardo Salonu’nda 12 Ekim’de 32 sporcunun katılımıyla baÅŸlayan turnuvada, rakiplerine üstünlük saÄŸlayan Muhammet Köktürk, Muhammet Acar, Murat Acer ve UÄŸur Emanet, yarın finale kalan sporcular olduÄŸunu belirtti. Yücesan, 29 Ekim’de oynanacak Yarı final karşılaÅŸmalarının saat 12.00’de, final karşılaÅŸmasının ise saat 14.00’de baÅŸlayacağını anlatarak, ÅŸunları kaydetti:
“Ä°kili eÅŸleÅŸme ve eleme yöntemi ile devam eden turnuvanın yarı final ve final karşılaÅŸmalarında, Türkiye Bilardo Federasyonu’nun belirlediÄŸi kıyafet uygulaması zorunlu olacak. Buna göre, sporcular, tek renk ’Lakos’ tipi t-short, siyah pantolon, siyah kemer ve siyah (iskarpin) ayakkabı ile karşılaÅŸmalara çıkacaklar. Kıyafet zorunluluÄŸuna uymayan sporcu elenmiÅŸ sayılacak.”
Katılım yüksek bekleniyor
Diğer yandan, 29 Ekim gibi anlamlı gün için düzenlenen ve ilçe protokolünün de davet edileceği bilardo turnuvasının final karşılaşmalarının kalabalık sporsever tarafından izlenmesi bekleniyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo