Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FİNAL 24 TEMMUZ’DA…

FİNAL 24 TEMMUZ’DA…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen, “24 Temmuz Basın Bayramı Handikaplı Üç Bant Bilardo Turnuvası” finalinin 24 Temmuz’da oynanacağı bildirildi.


İlçedeki Bilardo Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu, Basın Bayramı dolayısıyla Ereylin Alışveriş Merkezindeki Deniz Bilardo Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 32 sporcunun katıldığını belirtti. İki grupta yapılan karşılaşmalar sonucunda ‘handikap sayılarına göre’ Fikri Kapan (35), Orkan Basmaz (60), Muhammet Köktürk (50) ve Süleyman Birinci’nin (30) yarı finale kaldığını anlatan Yurtoğlu, şunları kaydetti:
“Yarı finalde eşleşen sporcularımız Fikri Kapan - Orkan Basmaz ve Muhammet Köktürk – Süleyman Birinci maçlarını Deniz Bilardo Salonu’nda bugün ve yarın oynayacaklar. Basın Bayramı olan 24 Temmuz’da yapılacak final karşılaşmasının ardından ise saat 16.00’da protokolün katılımıyla düzenlenecek törende ilk 4 dereceyi elde eden sporcularımıza kupaları verilecek. Bu vesileyle, ilçemiz ve bölgemizdeki basın kuruluşları ve basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlarken, törenimize katılmaya davet ediyoruz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo