Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Fatih Akyel imza attı

Fatih Akyel imza attı

Eski Milli futbolcu Fatih Akyel, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor’un yeni teknik direktörü oldu. Ä°mza töreninde konuÅŸan Akyel, favori Süper lig takımının BaÅŸakÅŸehir olduÄŸunu söyledi.


TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Teknik Direktör Åženol Demir’in istifasının ardından Fatih Akyel ile anlaÅŸtı. Kulüp binasında düzenlenen törenle Kömürspor’a imza atan Akyel, madenci baretiyle de gazetecilere poz verdi.
Akyel: “Zonguldakspor köklü bir takım”
Zonguldak Kömürspor’un köklü bir takım olmasına raÄŸmen layık olduÄŸu yerde olmadığını ifade eden Fatih Akyel, “Zonguldak Kömürspor köklü bir camia. Yılların takımı, layık olduÄŸu yerde deÄŸil. Daha yukarılarda daha yükseklerde olması gerekiyor. Ä°nÅŸallah biz çalışmalarımızla hep beraber el birliÄŸiyle taraftarıyla birlikte olup takımımızla yukarı liglere taşıyamaya elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bugünden itibaren çalışmalarımıza baÅŸlayacağız. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Bugünden itibaren zorlu maçlar bizi bekliyor. Ä°nÅŸallah zorlu maçları birbir aşıp yukarıları doÄŸru tırmanacağız. Bireysel olarak isim olarak baktığımızda iyi bir takımımız var. Ä°nÅŸallah bu takımımızın yeteneklerini ortaya çıkartıp biraz daha iyi yerlere doÄŸru tırmanacağız. Giden hocamıza da teÅŸekkür ediyoruz. Ä°yi bir takım bırakmış” diye konuÅŸtu.
“BaÅŸakÅŸehir’in çok iyi takımı var”
Süper Lig ile de ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akyel, “Åžu anda Fenerbahçe, BeÅŸiktaÅŸ, Galatasaray çok iyi gitmeseler de baktığınızda zaman zaman sıkıntılar yaÅŸamalarına raÄŸmen üst sıradalar. Buna BaÅŸakÅŸehir de dahil oldu. Çok iyi takımları var onların da. Ben açık konuÅŸayım BaÅŸakÅŸehir bu sene favori gibi geliyor bana. Oynadığı futboldan dolayı ama tabii futbolda ne olacağı belli olmaz. Galatasaray’da da bir toparlanmışlık var” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Süleyman Caner: “Biz büyük bir camiayız”
Zonguldak Kömürspor BaÅŸkanı Av. Süleyman Caner, Fatih Akyel’in takıma katkı saÄŸlayacağına inandıklarını belirterek, “BilindiÄŸi üzere kulübümüzde teknik direktörlük görevi yapmakta olan Åženol Demir arkadaşımızın görevi bırakması üzerine yeni bir teknik direktör arayışı içine girdik. Öncelikle Åženol Demir arkadaşımıza ve ekibine kulübüne verdikleri destekleri için teÅŸekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Bu çalışmalar esnasında hepinizin malumu olduÄŸu üzere tanıdığınız Fatih Akyel hocamız Zonguldak’a geldi. Kırmadı bizi görüştük. Görüşmelerimiz olumlu geçti. Bunu dün itibariyle duyurduk. Bugün de kulübümüzde bir araya geldik. Biz iyi niyetle yola çıkacağız. Fatih Akyel hocamızın da bize katkı vereceÄŸine inanıyorum. Biz büyük bir camiayız. El ele vereceÄŸiz birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sezonun kalan bölümünü de iyi sonuçlar çıkartarak iyi bir ÅŸekilde tamamlayıp, seneye de ona göre yine hocamızla otururuz konuÅŸuruz” ifadelerine yer verdi.
Akyel, imza töreninin ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda takım ile ilk idmanına çıktı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo