Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FABRİKA YANGININDA SON DURUM!

FABRÄ°KA YANGININDA SON DURUM!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) bir fabrikada çıkan yangında yaralı sayısı 10 olarak açıklandı. Yaralanan işçilerin çoğu karbonmonoksit gazından etkilendi.


Edinilen bilgiye göre, TAT Metal AÅž’nin Galvanizleme Hattının kapalı fırın bölümünde, henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangına ilk müdahaleyi fabrika çalışanları yaparken, olay yerine EreÄŸli Belediyesi Ä°tfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, işçilerin bir bölümünü söndürdüğü yangını önce kontrol altına aldılar, daha sonra tamamen söndürdüler.
Bu arada, yangına müdahale sırasında 14 işçi karbonmonoksit gazında etkilendi, aralarından bir işçinin ise düşmesi sonucu bileğinde kırık meydana geldi.
Dumandan zehirlenen işçiler Emre Arslan, Nurettin Soyarslan, Ahmet Aydın, Muharrem Er, Celil Gürdamur, Muammer Sevim, Özkan Bozkurt, İbrahim Erdoğmuş, Okan Açıkgöz, Berkan Arkan, tedbir amaçlı olarak ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldılar.
Ayrıca; düşme nedeniyle sol elinde çatlak oluÅŸan Ä°brahim ErdoÄŸmuÅŸ ile saÄŸ bacak bileÄŸinden yaralanan Celil Güldamur’un tedavilerine baÅŸlandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
şaşkın3
kızgın3
gülücük2
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo