Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVEDER’DEN ’EL SANATLARI’ TANITIM SERGİSİ

EVEDER’DEN ’EL SANATLARI’ TANITIM SERGÄ°SÄ°

Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Derneği (EVEDER) Yönetimi tarafından 3-4-5 Mart 2016 tarihlerinde sosyal ve kültürel etkinlik düzenleneceği bildirildi.

 

Bölgemizin aktif derneklerinden biri olan Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri DerneÄŸi’nin Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Bahattin Åženay, gerçekleÅŸtirilecek kültürel etkinlikle ilgili bilgiler verdi.

 

3-4-5 Mart 2016 tarihlerinde Kdz. EreÄŸli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yöresel sanatçıların eÅŸliÄŸinde ’El Sanatları’ tanıtım sergisinin düzenleneceÄŸini kaydeden BaÅŸkan Åženay yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada ÅŸu ifadeleri aktardı:

 

“El Sanatları tanıtım sergimizin açılışı 3 Mart PerÅŸembe günü saat 12:00 Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. DerneÄŸimizin organizasyonuyla yöresel sanatçılarımız ile birlikte El Sanatları sergimizin tanıtımı gerçekleÅŸtirilecek. Bölgemizin kültür ve tanıtım faaliyetleri kapsamında derneÄŸimiz önderliÄŸinde sanat emekçilerimizin katkılarıyla hazırladığımız bu etkinliÄŸe tüm EreÄŸli ve bölgemiz halkını davet ediyoruz.”  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo