Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EVCİL HAYVANLAR” BENZETMESİ!

“EVCİL HAYVANLAR” BENZETMESİ!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde, çevre düzenlemesi kapsamında yapılan kamu mallarına zarar verildiği bildirildi.


Sosyal medya Facebook’ta Gülüç Belediye Başkanlığı sayfasında yapılan açıklamaya göre, Gülüç Bulvarı güzargahı boyunca belde belediyesince yaptırılan kamelya ve aydınlatma sistemlerinin kırıldığı belirtildi. Bunları yapan ya da yapanların ’evcil hayvan’ olarak nitelendirildiği açıklama aynen şöyledir:
“Gülüç sahilinde yapılan teraslardaki kamelyalar ve aydınlatma projektörleri, kimliği belirsiz evcil hayvanlar tarafından kırılıp parçalanarak yerlerinden sökülerek kullanılamaz hale getirildi.
Sizlerden alınan paralar ve vergilerle yapılan Gülüç sahilinde yapılan tahribat vatandaşlarımız tarafından büyük tepkiyle karşılandı.
Gülüç Belediyesi olarak diyoruz ki, ey bu tahribatı zararı yapan zavallılar, buralara yapılan hizmetler sizlerden alınan paralarla vergilerle yapılmaktadır. Sizler nasıl bir varlıksınız ki, kendinizin verdiği paralarla vergilerle yapılan hizmetlere kötülük yapabiliyorsunuz. Kamelyaları kırıp parçalamışsınız, masalara yazılar yazmışsınız, aydınlatma projektörlerini sökmüşsünüz, ya elinize ne geçti, ne kazandınız, size hayvan demek bile hayvana hakarettir, hayvan bile bunu yapmaz. Sizler zavallısınız, sizler acizsiniz, sizler ruh hastasısınız. Ancak zavallılar, acizler ruh hastaları kendi paralarıyla vergileriyle yapılan hizmetlere böyle zarar verebilirler.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın4
şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Eregli li

17 Ocak 2018 - 17:47

Yok mu kamera kaydi.at iceri ibret olsun diye.haberini yap bak oluyor mu bir daha

Ahmet Atamer

17 Ocak 2018 - 16:48

bunları evcil hayvanlar yapamazki anca yaparsa dağda aç kalmış açlıktan şehre inmiş yabani vahşi mahluklar yaratıklar yapar ançak ben de o kanaatteyim

Yorum Yazın

Canlı Radyo