Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERSEM’DEN SENDİKAYA ZİYARET

ERSEM’DEN SENDÄ°KAYA ZÄ°YARET

Erdemir bünyesindeki Erdemir Çelik Servis Merkezi (ERSEM) çalışanlarının, üyesi oldukları Türk Metal Sendikası Åžube’ne gidererek BaÅŸkan Metin Ercan’ı ziyaret ettikleri bildirildi.


Sendikanın resmi internet sitesi, ’turkmetalkdzeregli.org’da yer alan habere göre, işçiler, Türk Metal’in kendilerini de baÄŸlayan Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesini imzalamasında dolayı teÅŸekkür ettikleri belirtildi. Açıklamaya göre Ãœyeler, baÅŸta Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak olmak üzere; Genel Yönetim Kurulu Ãœyelerine, Åžube BaÅŸkanı Ercan ve yönetimine, ’elde edilen kazanımlardan dolayı’ teÅŸekkür ederken, ÅŸunları kaydettiler:
“Örgütlü güç olmanın farkını bu sözleÅŸmede de yaÅŸadık. GeçmiÅŸte olduÄŸu gibi bundan sonrada daima teÅŸkilatımızla birlikte hareket ederek güçlerine güç katmaya devam edeceÄŸiz.”
Åžube BaÅŸkanı Ercan da, üyeleri mutlu görmenin mücadele gücünü arttırdığına deÄŸinerek, ’’sizlerin mutluluÄŸu bizlerin mücadelesine ÅŸevk veriyor, birlik içerisinde daima huzur ve mutlu yarınlara ilerleyeceÄŸimizden kimsenin şüphesi olmasın, hepimize hayırlı uÄŸurlu olsun’’ dedi.
Åžube Mali sekreteri Hakan Eskibanı’n da yer aldığı ziyarette üyeler ile birlikte iÅŸ yerleri ve güncel konularda sohbet edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo