Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE ‘TAKIMINA DESTEK OL’ ÇAĞRISI

EREĞLİ’YE ‘TAKIMINA DESTEK OL’ ÇAĞRISI

Ziraat Türkiye Kupası`nda Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşen Ereğli Belediyespor`da Teknik Direktör Zafer Şahin, “rakip Antalya olsun diğer takımlar olsun biz kendimize güveniyoruz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Antalyaspor’u yenmek istiyoruz” dedi.


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor yararına başlatılan çekilişle hediyelerin verildiği bilet satış kampanyası sürüyor. Kapsamda ise Devrim Bulvarı mevkisindeki bir banka önüne kurulan stantta bilet satışı yapılmaya başlandı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal,  beraberinde yöneticiler ve futbolcular ile düzenlenen eşya piyangosunun tanıtımında gerçekleştirildiği alanda yaptığı konuşmada, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor'un hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Kupanın üçüncü tur kura çekiminde Antalyaspor ile eşleştiklerini hatırlatan Uysal, 27 Eylül Perşembe günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda saat 13.00'de oynanacak maça tüm taraftarları davet etti.

"İNANDILAR"
Bu sezon hedefin ligde şampiyonluk Ziraat Türkiye Kupası'nda da üst turlara çıkmak olduğunu anlatan Uysal, şu ifadelere yer verdi:
"Bir çok hediyenin bulunduğu çekiliş için bilet satımına başladık. Kdz.Ereğli Belediyespor'un daha başarılı olabilmesi için değişik hediyelerin olduğu eşya piyangosu yaptık. Gerek işadamları gerekse vatandaşlarımızın buraya ilgi göstermesini, piyango bileti almalarını arzu ediyoruz. 31 Ekim tarihine kadar bilet satışı gerçekleştirilecektir. Bu sene biliyorsunuz şampiyonluk iddiasıyla lige girdik. Hocamız ve futbolcularımız, yöneticilerimiz buna inandı. İnşallah bu sene şampiyon olup 3. lige çıkma azmi taşıyor arkadaşlarımız. BAL'da ilk maçı Pazar günü sahamızda oynayacağız. Tüm halkımızı maça bekliyoruz.

ÇOK ÖNEMLİ
Ondan sonra da bizler için de son derece önemli olan Ziraat Kupası'nda 3'ncü tura kadar geldik inşallah yolumuza da devam edeceğiz. Antalyaspor rakibimiz. 27 Eylül Perşembe günü saat 13.00'de Şehit Vefa Karakurdu Stadında karşı karşıya geleceğiz. İnşallah bu maçı da alarak Ziraat Kupası'nda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımız bu yola inandı, halkımız desteğini bizden esirgemesin. Ligde şampiyon olup Ziraat Kupası'nda da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. İlçemize ilk defa Süper Lig'den bir takım geliyor. Bu hazırlık maçı değil. Bu Ziraat Kupası, elemeli bir maç. Ereğli tarihinde ilk kez böyle bir maç olacak. Bizler için son derece önemli."

YENEBİLECEK GÜCE SAHİP
Teknik Direktör Zafer Şahin de Antalyaspor başta olmak üzere pek çok takımı yenebilecek güce sahip kadro kurduklarını anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Takımımız iyi durumda. Hedefimiz şampiyonluktur. Tabi bu yolda herkese bir iş düşüyor, herkesin Ereğli Belediyespor’a sahip çıkması gerekiyor. Şampiyonluk yolunda katkı sağlarlarsa bizi de rahatlatırlar. Ciddi bir kadromuz var, herkesi yenebilecek güçteyiz. Bu rakip Antalya olsun diğer takımlar olsun biz kendimize güveniyoruz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız.
Antalyaspor’u yenmek istiyoruz. Taraftarımız, bu yolda bize katkı sağlaması gerekiyor. 40 bin biletin satılması gerekir. Çünkü geçen senede böyle bir kampanya düzenlendi. Artık insanların şunun farkına varması gerekiyor; sadece maça gelmekle de olmuyor başka katlılarda sağlamaları gerekiyor. Mutlaka bu işin içinde olmaları gerekiyor. Çünkü güvenebilecekleri ciddi bir kadroları var. Onlardan destek bekliyoruz.”  

 

EREĞLİ’YE ‘TAKIMINA DESTEK OL’ ÇAĞRISI

Ziraat Türkiye Kupası`nda Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşen Ereğli Belediyespor`da Teknik Direktör Zafer Şahin, “rakip Antalya olsun diğer takımlar olsun biz kendimize güveniyoruz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız için avantajlıyız. Antalyaspor’u yenmek istiyoruz” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo