Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE MİLLİ GURUR

EREÄžLÄ°’YE MÄ°LLÄ° GURUR

“Milli davet benim için büyük bir gurur. Hocalarıma teÅŸekkür ediyorum. EreÄŸli’yi en iyi ÅŸekilde temsil edeceÄŸim.”


Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un 2017-2018 sezonu BAL Ligi kadrosunda yer alan 2000 doÄŸumlu genç yetenek Volkan UluÄŸ, Milli Takımın 21-23 Åžubat tarihleri arasında Antalya da oynayacağı Rusya maçının 22 kiÅŸilik kadrosunda yer alacak.
Genç yetenek Vokan UluÄŸ, 21-23 Åžubat tarihleri arasında Genç Milli Takımın Rusya ile oynayacağı karşılaÅŸmalarda forma giyecek. Kastamonu Ä°l Özel Ä°dare maçının ardından Milli Takım kampına katılan Volkan UluÄŸ, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, BeÅŸiktaÅŸ, Trabzonspor, GençlerbirliÄŸi, Altınordu ve Almanya Hanover takımlarının oyuncularının bulunduÄŸu Milli Takım’da ter dökerek BAL ligi’nde oynarken Milli Takıma çaÄŸrılan ilk oyuncu olarak tarihe geçecek.
Sezon öncesi Kdz. EreÄŸli Belediyespor Yönetim Kurulu Ãœyesi Özkan ÖzyiÄŸit’in takıma kazandırdığı, saÄŸ ve sol kanatta oynayabilen ve 6. Grupta lider olan Kdz. EreÄŸli Belediyespor’a 4 golle katkı saÄŸlayan UluÄŸ, takımın en önemli kozlarından biri.
Kdz. EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Zafer Åžahin’de Volkan’ın aldığı Milli davetin kulüp ve ÅŸehir adına gurur verici olduÄŸunu belirterek, “Volkan özel yetenekleri olan bir oyuncumuz. GeleceÄŸi parlak. Milli Takımda da özel yetenekleri ile öne çıkacaktık. Her zaman yanındayız” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran7
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo