Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’YE KIRŞEHİR YASAĞI GELDİ!!!

EREĞLİ’YE KIRŞEHİR YASAĞI GELDİ!!!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta liderliğini sürdüren Karadeniz Ereğli Belediyespor’a ‘tuhaf bir gereç’ ile yasak getirildi. Şampiyonluğun en güçlü ekibi eflatun beyaz renkli takım, 12’nci adamından yoksun deplasmana çıkacak…


                         SIRALAMAYI ETKİLECEK ÇOK ÖNEMLİ MAÇ!

Temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 20 haftasında yakın takipçilerinden Kırşehir Belediyespor’la Kırşehir deplasmanında mücadele edecek. Ereğli Belediyespor’un şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için mutlak 3 puan hedefiyle çıkacağı karşılaşmanın farklı sonuçlanması, üst sırların tümüyle değişmesine yol açacak.
Ligin kaderini büyük oranda etkileyecek Kırşehir - Ereğli karşılaşması 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’de 7 bin 500 kişi kapasiteli Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Gürcan Hasova, Selçuk Alagöz, Eren Türk Hakem üçlüsü yönetecek.

BÖYLE YASAK MI OLUR!
Öte yandan, Kırşehir Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar, kritik maçın adeta önüne geçti. Karadeniz Ereğli Belediyespor’a gönül veren bir taraftarın sosyal medyada yaptığı paylaşımları ’esas’ alan kurul, Ereğlili taraftarları ’güvenlik’ gerekçesi ile stada almama kararı aldı.
Ereğli kanadında şaşkınlık yaratan karar sonrası sosyal medyada yapılan bir açıklamada şöyle denildi:
“Taraftarı potansiyel suçlu gibi gören, bir kaç kendini bilmezin sosyal medya paylaşımını bahane eden ve sürekli olarak sevdamıza yasaklar koymaya çalışan zihniyeti kınıyor ve İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 13. Maddesini hatırlatıyoruz. Herkesin bir devletin toprakları üzerinde serbestçe dolaşma ve oturma hakkı vardır.”

3 PUAN YARAR, BERABERLİK ZARAR
Karşılaşma öncesinde 40 puanla liderliğini sürdüren BAL temsilcimizi birer puan arayla 3 ekip takip ediyor. Bunlar 2. sırada 39 puanlı Bartınspor, 3. sırada 37 puanla Türk Metal Kırıkkale Spor ve 4. sırada 36 puanla rakip Kırşehir Belediyespor. Bu dizilişe göre Ereğli Belediyespor Kırşehir maçının beraberlik veya Ereğli Belediyespor’un yenilgisiyle sonuçlanması en çok Bartınspor’un işine gelecek. Bartınspor haftayı olası bir galibiyetle bu sonuca göre 2 veya 1 puan farkla lider tamamlamış olacak. Aynı avantaj Türk Metal Kırıkalespor’u da alacağı sonuca ve Bartınspor’un yenilgi veya puan kaybetmesi halinde liderliğe veya 2’inciliğe taşıyacak. Bu çok değişken olasılıklar içinde Ereğli Belediyespor’un işine sadece maçı kazanmak ve 3 puanı hanesine yazdırmak yarayacak. Muhtemel galibiyetle Ereğli Belediyespor en az 1 puanla liderliğini sürdürecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo