Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

Karadeniz Ereğli’de kurulan açık hava iftar sofrasına katılan yüzlerce kişi, birlikte oruç açtı.


İlçe belediyesinin her Ramazan ayında kurduğu iftar sofları geleneği sürdü. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İnönü Parkı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, ezanın okunmasını şehit aileleri yanı sıra yaklaşık 500 kişi ile birlikte bekledi.
Ezanın okunması beklendiği sırada Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Eşi Sevim Uysal ile beraber ziyaretçileri tek tek masalarında ziyaret eden Başkan Uysal, Ramazan ayını tebrik etti. Uysal, gazetecilere ise şunları söyledi:
YETİMLERİ… YOKSULLARI…
“Kudüs davasında Filistin halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, birlik beraberlik, kardeşliğin, sevginin ve saygının doruğa ulaştığı mübarek bir aydır. Birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim. Yetimleri, yoksulları hatırlayalım. Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaştırsın. Ramazan boyunca iftarlarımız, katılımlarınızla daha bereketli olacak.”
Uysal ayrıca, şehit ailelerine hitaben konuşmasında, sahil kesiminde yapılacak olan sosyal hizmet binasının ihaleye çıktığını ve Kurban Bayramı’nda da faaliyete geçeceğini söyledi.
KATILIM
İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz ve Garnizon Komutanı Vekili Dnz. Pd Albay Deniz Türker, Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

 

 

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

Karadeniz Ereğli’de kurulan açık hava iftar sofrasına katılan yüzlerce kişi, birlikte oruç açtı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo