Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE ‘BALKON’ KONUŞMASI

EREĞLİ’DE ‘BALKON’ KONUŞMASI

24 Haziran seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması ile birlikte, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde AK Parti Teşkilatında sevinç gösterileri yaşandı.


Önce parti binası önünde oluÅŸan partili kalabalık, atılan havai fiÅŸekler eÅŸliÄŸinde coÅŸku yaÅŸarken, ardından ise partiden gönderilen mesajla birlikte Amfi Tiyatro’da buluÅŸtu. Bu sırada ÅŸehir merkezinde oluÅŸan araç konvoyu trafik akışının durmasına neden oldu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ile Zonguldak’tan Milletvekili seçilen Polat Türkmen ile Hamdi Uçar’ın da geldiÄŸi Amfi tiyatroda EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ise vatandaÅŸların sevgi gösterileriyle karşılandı.
KonuÅŸmasına, “Hüseyin Uysal… En Büyük BaÅŸkan Bizim baÅŸkan” sloganları arasında uzun süre baÅŸlayamayan Uysal burada yaptığı konuÅŸmada, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın “kazanacağız”, ‘dünya 5’ten büyüktür’ sözlerini hatırlatarak. Şöyle dedi:
“CumhurbaÅŸkanımız  Genel BaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’a şükranlarımı arz ediyorum. Sevgili kardeÅŸlerim, Karadeniz EreÄŸli’ye sayın cumhurbaÅŸkanımızın teÅŸriflerinden sonra renk deÄŸiÅŸti. Sizler de sayın cumhurbaÅŸkanımızı o gün coÅŸkuyla karşıladınız bu vesileye hepinize teÅŸekkür ediyorum. Ä°ÅŸte bugünkü bayramın fenerleri o gün atıldı. Bizler inanmıştık, CumhurbaÅŸkanımız da bize inanmıştı. Mahçup olmadık. Hep birlikte baÅŸardık.”

"SANDIKLAR PATLADI"
Bir ara mikrofonda yaÅŸanan sıkıntı sonrası sözlerine devam eden Uysal, mikrofonsuz olarak yüksek sesle, “sandıklar patladı, mikrofon dayanamadı, mikrofona gerek yok, el iÅŸaretinden anlıyor musunuz” diyerek partilileri alkışladı.
Programda, Milletvekili Çaturoğlu ile yeni seçilen milletvekilleri de birer konuşma yaptılar.

 

EREĞLİ’DE ‘BALKON’ KONUŞMASI

24 Haziran seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması ile birlikte, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde AK Parti Teşkilatında sevinç gösterileri yaşandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın2
hayran1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Koca Çınar

25 Haziran 2018 - 10:15

Kendilerinin çalışıp kazandıklarını düşünüyorlar malesef

Yorum Yazın

Canlı Radyo