Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ, ÜMİT KARAN’I BAĞRINA BASTI

EREĞLİ, ÜMİT KARAN’I BAĞRINA BASTI

Eski milli futbolcu Ümit Karan, Ereğli’de konuştu:


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi'nde Galatasaray ve Genç EreÄŸli Taraftarlar Dernekleri'nin organizasyonuna katılan eski milli futbolcu Ãœmit Karan, meÅŸaleler ve tezahüratlarla karşılandı.
Katıldığı bir yarışmada Ereğli halkının kendisine gösterdiği ilgiye ve verdikleri desteğe teşekkür eden Karan, "Ereğli'yi çok seviyorum, benim burası artık ikinci memleketim gibi oldu. Özkan kardeşim var, getiriyor, geliyorum" dedi. Bir gazetecinin, "Yeni sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Karan, "Fenerbahçe'de değişim bir rüzgar yaratabilir ama Galatasaray her zaman favoridir" dedi.
"Ali Koç, Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?" sorusuna ise Karan, "Ali Koç, Fenerbahçe'de başarılı olur. Şirketinde de başarılıydı, buraya da yansıtır. Güzel bir değişim oldu, Fenerbahçe için hayırlı olsun" diye yanıt verdi.

SÄ°MÄ°T SARAYI'NDA BULUÅžTU
Karan, teknik direktörlük için 2-3 takım ile görüşme halinde olduğunu da sözlerine ekledi. Karan daha sonra işadamı Batuhan Bozkuş'un ortaklığını yaptığı Simit Sarayı'nda taraftarlar ile bir araya geldi, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

EREĞLİ, ÜMİT KARAN’I BAĞRINA BASTI

Eski milli futbolcu Ümit Karan, Ereğli’de konuştu:

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo