Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli TSO’da Külliyedeydi…

EreÄŸli TSO’da Külliyedeydi…

CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’nde CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen ‘Ä°stihdam Åžurası ve Milli Ä°stihdam SeferberliÄŸi Ödül Töreni’ne EreÄŸli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yöneticilerinin de katıldığı bildirildi.


ETSO Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Sertan Yalçın, yazılı açıklamasında, ErdoÄŸan ve Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu’nun konuÅŸmalarından kesitler aktardı.
Açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada, başlatılan istihdam seferberliğinde şuana kadar 1.5 milyon kişiye ilave istihdam sağlanmasının ülke adına rekor olduğunu söyledi.
HisarcıklıoÄŸlu ise Oda ve borsa camiası olarak Türkiye’nin geleceÄŸine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, “sadece istihdamda deÄŸil, finansmanda ve girdi maliyetlerinin azaltılmasında da pek çok reformu hayata geçiren Sayın CumhurbaÅŸkanımıza, Sayın BaÅŸbakanımıza ve hükümetimize de teÅŸekkür ediyorum. Ä°ÅŸ dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu ile Hisarcıklıoğlu tarafından "Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü" imzalandı.

-KATILIM-
BaÅŸbakan Binali Yıldırım, İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci AÄŸbal, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SarıeroÄŸlu, Kalkınma Bakanlı Lütfi Elvan’ın da bulunduÄŸu törene Karadeniz EreÄŸli adına ise ETSO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Vekili Sertan Yalçın, Meclis BaÅŸkanı Faruk Yazıcı, Yönetim Kurulu Ãœyeleri Abdülkadir Çınar, Mehmet Alim, Sibel Demirçin ve Genel Sekreter Gündüz Acar katıldılar.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo