Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ TEK SES!..

EREĞLİ TEK SES!..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın daveti üzerine Belediye Başkanlığında bir araya gelen Kdz.Ereğli’deki siyasi parti ilçe başkanları, darbe girişimine karşı ortak basın açıklaması yaptılar.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığında bir araya gelen ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, MHP İlçe Sekreteri Orhan Karabekiroğlu, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Musa Kumaş’ın ortak kaleme aldığı basın açıklamasını, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal okudu.

Açıklama şu şekilde;

’Milletimizin her zaman iftihar ettiği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine gizlenmiş yapı, dün geceden itibaren darbe girişiminde bulunmuştur.

Milletimiz darbe girişimine karşı dik durmuş, aziz milletimiz demokrasiye sahip çıkarak meydanları darbecilere bırakmamıştır.

İlk andan itibaren bu saldırı karşısında tek yürek, tek ses olan Kdz.Ereğli halkı da meydanlara inerek, mücadeleye omuz vermişlerdir.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz.

Darbeci zihniyete karşı demokrasi nöbetimiz bitmemiştir.  Bugün olduğu gibi, milletçe el ele vererek her zamankinden daha fazla bir azimle demokrasimizi savunmayı sürdüreceğiz.’

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo