Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ ‘ŞAMPİYON OLDU’

EREÄžLÄ° ‘ÅžAMPÄ°YON OLDU’

Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı, büyük baÅŸarıya imza attı. Genç Kızlar Türkiye Åžampiyonası’nda finalde rakibini uzatmalarda maÄŸlup ederek kupanın sahibi olan EreÄŸli ekibi, ÅŸampiyon oldu.


Alınan bilgiye göre, Genç Kızlar Türkiye Åžampiyonası’nda 1. eleme turu müsabakaları 114 takımın katılımı ile 25 grupta tek devreli lig usulü müsabakalar ile tamamlanmıştı. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım ile ikinciler arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takım bir üst tura çıkmıştı.
2. eleme turu toplam 32 takım, 3. eleme turu ise 16 takımın katılımı ile 7 merkezde yapılan müsabakalar ile gerçekleÅŸtirildi. Oynanan müsabakalar sonucunda Türkiye finallerinde mücadele etmeye hak kazanan takımlar Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, Antalya’daki yarı final karşılaÅŸmasında Ä°stanbul takımlarından Dudulluspor’u, 67. dakikada Funda’nın attığı gol ile 1-0 yenmiÅŸ, finale adını yazdırmıştı.
Nefes kesen maça uzatmalar nokta koydu!
Turnuvanın favori takımı Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Genç Kızlar Futbol Takımı, bugün saat 12.00’de oynanan final maçında ise 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda skor tabelası 1-1’i gösterince maç penaltılara kaldı. Penaltılarda ise rakibini 5-4 yenen EreÄŸli Belediyespor Genç Kızlar takımı, ÅŸampiyon oldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo