Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM’DE KONUŞTU

EREĞLİ FM’DE KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, siyasi yaÅŸamında duyduÄŸu en büyük heyecanı CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ilçeye geldiÄŸi gün hissettiÄŸini söyledi.
Uysal, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de katıldığı “Fikri kapan’la Burada konuÅŸalım” özel programında yaptığı açıklamalarda, ErdoÄŸan’ın miting alanında kaydettiÄŸi “Karadeniz EreÄŸli’nin Milletvekiliyim” sözlerinin çok önemli olduÄŸunu belirtti.

CUMHURBAŞKANIMIZIN GELMESİ ÖNEMLİYDİ
Uysal, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın, ilçeye geliÅŸi ile bazı eleÅŸtirileri haksız bulduÄŸuna deÄŸinerek, ÅŸunları kaydetti:
“Elbette Tersanelerle ilgili verdiÄŸi mesaj yerini buldu. Buraları çalıştıracağız, açılışlarını ben yaptım demesi dahi burayı sahiplendiÄŸini gösteriyor. GeçmiÅŸte hep konuÅŸulurdu; ‘bir genel baÅŸkan, hatta CumhurbaÅŸkanı gelse, Zonguldak’a geçerken el sallasa ne güzel olur’.

BU MÃœTHÄ°Åž BÄ°R OLAY
Sayın CumhurbaÅŸkanımız ise 2 il mitinginde halka hitabından sonra istirahat edebileceÄŸi, dinlenebileceÄŸi saatlerde gecenin 11.00’inde gelip, o zamanını Karadeniz EreÄŸli halkına hitap ederek geçiriyor. Bu müthiÅŸ bir olay. Bundan sonra sadece gelmesi bile moral ve motivasyon olarak deÄŸerlendirilmesi lazım. Sayın CumhurbaÅŸkanımızın söylediÄŸi bir cümle var; ‘Ben buranın milletvekili olarak sorunların takibini bizzat yapacağım’. BaÅŸka hiçbir ÅŸey söylemeye gerek yok. BaÅŸka ne müjde vermesine, ne de konuÅŸmasına gerek yok. Sayın CumhurbaÅŸkanımızın ilçemize gelmesi, en önemli ve tarihsel olaylardan bir tanesidir. Bu tür eleÅŸtiriler, sanıyorum muhalefet edenlerin söylemleri diye düşünüyorum.”

DOSYALARI VERDÄ°M
Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Genel BaÅŸkanı ve CumhurbaÅŸkanı Adayı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a, ilçe ile ilgili hazırladığı ağırlıklı 4 konuyu içeren dosyayı da sunduÄŸunu kaydetti.

4 BAÅžARI, 2 BAÅžARISIZLIK!
Kapan’ın sorularını da yanıtlayan Uysal, ErdoÄŸan’ın CumhurbaÅŸkanlığı seçimlerini ilk turda kazanacağına ‘kesin gözle’ baktığına dikkat çekerken, “milletvekili seçimlerinde ise üç vekil çıkaracağımızı normal buluyorum. Dördüncü vekili çıkarmamız halinde ise baÅŸarılı oluruz. EÄŸer üçten az milletvekili çıkarırsak ise baÅŸarısız olduk demektir” diye konuÅŸtu.

HEPSÄ° BÄ°ZÄ°M ADAYIMIZ
AK Parti Zonguldak Milletvekili sıralamasında ‘EreÄŸli’den aday olmamasına’ yönelik soruyu da yanıtlayan Uysal, şöyle dedi:
“Böyle bir ayrım yapmamak lazım. Burada EreÄŸli,Alaplı yada diÄŸer yerler adayı olmuyor; sıralamada Zonguldak Milletvekili veya adayı olarak geçiyor. Bu dönem de Sayın Faruk ÇaturoÄŸlu vardı,  ona da ‘Alaplıdan’ dediler, Ben EreÄŸli doÄŸumluyum ama ‘Alaplılı’ diyorlar. Yani aday belirlerken neredeyse köylere kadar iniliyor. Onun için adaylar veya milletvekilleri arasında ayrım yapılmaması lazım. Kaldı ki, adaylarımızdan gerek Sayın eski Milletvekili Polat Türkmen, gerekse eski Ä°l BaÅŸkanlarımızdan Hamdi Uçar bölgemizde çok iyi tanınan ve baÅŸarılı isimlerdir.”
Bazı partililerin, bugünden ‘belediye BaÅŸkan Adaylığı’ hesapları yaptıkları yönündeki soruyu ise Uysal, “böyle bir ÅŸey duymadım ancak, ÅŸu anda hepimiz genel seçimler için çaba göstermeliyiz. Her ÅŸey zamanı geldiÄŸinde görüşülür” ÅŸeklinde yanıtladı.
Uysal, radyo binasında programı dinleyen Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş ile program sonrası bir süre sohbet etti, hatıra fotoğrafları çektirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo