Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli’de yılın spor olayında imzalar atıldı

Ereğli’de yılın spor olayında imzalar atıldı

Karadeniz Ereğli Belediyespor ile dana önce prensipte anlaşan milli futbolcu Engin Baytar, kendisini eflatun-beyaz renklere bağlayan resmi imzayı attı.


Bölgesel Amatör Lig’in 6’ıncı gurubunda mücadele veren Karadeniz Ereğli Belediyespor’da, devre arası transfer sezonu hareketli geçiyor. Gençlerbirliği, Galatasayar, Trabzonspor ve Rizespar’da forma giyen 35 yaşındaki milli futbolcu Engin Baytar ile diğer transferler Aydın Çetin ve Hami Baytar (Engin Baytar’ın kardeşi) için Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı makamında ’imza töreni’ gerçekleştirildi.

Uysal: “Takımı şampiyon yapacak”
Aynı zamana Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı olan Hüseyin Uysal, kulübün ikinci başkanı Halil Bozkuş’unda katıldığı törende yaptığı konuşmada, şampiyon olma hedefinde olduklarını söyledi. Yapılan flaş transferler ile hedefi gerçekleştireceklerine olan inancını belirten Uysal, “hedef şampiyonluk. Engin’in gelmesi bize ayrı bir kuvvet verecektir. Kendisi çok özel bir futbolcudur. Her ne kadar profesyonel ligden Karadeniz Ereğli’ye gelmekten ziyade futbolu seviyor. Burada da inşallah çok güzel bir sezon geçirecek, takımı da şampiyon yapacak. Engin, ondan sonra görevini tamamlamış olacak” diye konuştu.
BAYTAR: Her şeyimizi vererek şampiyon yapacağız
Transferin flaş ismi Baytar ise daha önce gördüğü Ereğli’yi çok sevdiğini anlatarak şöyle dedi:
“Hayırlısı olsun inşallah. Özkan abi (Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özyiğit), beni ikna etmek için 2 aydır baya uğraştı. Ereğli’ye geldim şehri ve insanların yaklaşımını çok sevdim. Aslında niyetim futbolu bırakmaktı ama böylesi güzel bir ortam görünce mantıklı geldi. Buraya açıkçası para için gelmedim, para hiç konuşmadık. Bu konuda hiçbir şey de söylemedim. 12 hafta boyunca burada elimden geldiğince hem genç arkadaşlara hem de takıma yardım edip her şeyimizi vererek şampiyon yapıp burada futbol kariyerimi sonlandırmak istiyorum.
Taraftara mesajı da vardı…
Onlara söyleyebileceğim tek şey, sonuna kadar bizi desteklemeleridir. Elbette zor ve kötü maçlar olacaktır ama önemli olan iyi ve kötü zamanlarda her zaman yanımızda olmalarıdır. Sabır gösterip finalde inşallah hep beraber şampiyon oluruz.”
Profesyonel ligden sonra Bölgesel ligde oynamak…
Soru üzerine profesyonel ligden Bölgesel Amatör Lig’e gelmesine de açıklık getiren Baydar, şu sözlerle konuştu:
“Futbol her yerde aynıdır. Bölgesel amatör olsun, üst ligler olsun futbol aynı şekilde oynanıyor. Önemli olan futbolu severek yapmaktır. Bunu tamamen maddi olarak değil severek yapmaktır. Halı sahalarda da aynı şekilde oynuyoruz. Bu yüzden futbolun üst ya da alt seviyesi olmaz. Futbol, tamamen sevgi işidir. Sevgiyle yapılan her iş, insanı her zaman mutlu eder. Üst lig ya da alt lig, benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
Konuşmalarından ardından resmi imzalar atıldı.

Ereğli’de yılın spor olayında imzalar atıldı

Karadeniz Ereğli Belediyespor ile dana önce prensipte anlaşan milli futbolcu Engin Baytar, kendisini eflatun-beyaz renklere bağlayan resmi imzayı attı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Burak Sari

07 Ocak 2018 - 16:33

Hayırlı olsun EREĞLİ BELEDİYE SPOR a emeği geçenlere teşekkürler eski bir luyu memleketimin takımında görmek güzel inşallah maçını izlemek nasip olurrnBaşarılar diliyorum

Yorum Yazın

Canlı Radyo