Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE ESNAFTAN PANKARTLI DESTEK

EREĞLİ’DE ESNAFTAN PANKARTLI DESTEK

Ereğli’de bazı esnaflar iş yerlerine, ’eski hastane arazisinin üniversiteye devir edilmesini istiyoruz" yazılı pankartlar astı.

Ereğlililer Derneği, Süleymanlar Mahallesi’nde bulunan eski devlet hastanesinin bulunduğu alanın, üniversiteye tahsis edilmesi için pankart asma kampanyası başlattı.

Dernek Başkanı Noyan Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin yeni yerine taşındığını belirterek, şunları söyledi:

"Biz söz konusu alanın Bülent Ecevit Üniversitesine tahsisini istiyoruz. Bu alan üniversiteye tahsis edilmesi durumunda ilçemizin özlemle beklediği bir eğitim kampüsüne dönüştürülebilir. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, bu bölgede incelemede bulunmuş ve alanın üniversiteye kazandırılmasının ilçenin ekonomik ve sosyal yapısına da ciddi destek sağlayacağını belirtmişlerdir."

Kent merkezindeki tüm iş yerlerinin yanı sıra ev ve araçlara da afiş asacaklarını vurgulayan Keskin, "Ereğli halkının bu konuda ne kadar duyarlı olduğunu göstermek istiyoruz" dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo