Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ereğli Belediyespor:2 – Beşiktaş:0

Ereğli Belediyespor:2 – Beşiktaş:0

EreÄŸlili kızlar, BeÅŸiktaÅŸ’ı yendi...


Türkiye Kadınlar Futbol 1. Lig temsilcilerinden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un, BeÅŸiktaÅŸ Jimnastik Kulübü bayan takımını, düzenlenen turnuvada saf dışı bıraktığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Genç Kızlar Türkiye Åžampiyonası’nda 1. eleme turu, 114 kulübün katılımı ile 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. GerçekleÅŸtirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlar bir üst tura direkt olarak yükselme hakkını elde etti.
BEŞİKTAÅž’I YENDÄ°LER
Åžampiyona elemelerinde BeÅŸiktaÅŸ’ı Ecenin golleri ile 2-0 maÄŸlup eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, hem güçlü rakibini kupanın dışına itti hem de bir turu daha geçti. EreÄŸli ekibi, Cuma günü Kayseri-Samsun maçının galibi ile çeyrek finale kalma mücadelesi verecek.
ÃœST TURA YÃœKSELEN TAKIMLAR
Karadeniz Ereğli Belediye Spor, Fomget Gençlik Spor, Dudullu Spor, Hakkari Gücü Spor, Pendik Çamlıkspor, Beşiktaş A.Ş, İlkadım Bld. Yabancılar Pazarı Spor, Konak Belediye Spor, Horozkent Spor, Kayseri Atletik Spor, Rusumat - 4 Gençlik Spor, Nusaybin Gençlik Spor, Konya İdmanyurdu Spor, Ağrı Birlik Spor, Kanalboyu Nilüfer Spor, Şanlıurfa Gençlik Spor, 1207 Antalya Döşemealtı Bld. Spor, Kocaeli Harb-İşspor, Anadolu Yıldızları Spor, Giresun Sanayi Spor, Isparta 32 Gençlik Spor, Denizüstü Spor, Sivas Gazi Lisesi Spor, K.Maraş Anadolu Gençlik Spor ve Denizli Genç Ümitler Spor gruplarında birinci olarak bir üst tura yükselen takımlar oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo