Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN BAĞLANTI YOLLARI ÇALIŞMASI

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ°’NDEN BAÄžLANTI YOLLARI ÇALIÅžMASI

Kdz. Ereğli Belediyesi Kepez istikametinde süren bölünmüş yol çalışmaları kapsamında kapanan mahalle girişlerini ana yola bağlayacak bağlantı ve servis yolları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bu kapsamda, Sarı Korkmaz Mahallesi Yeşildağ Sokak ve Kepez istikametindeki iki ayrı noktada yaptığı çalışmaları tamamladı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü Devrek Yol Ayrımı -Kepez istikametinde süren bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle kapanan mahalle giriÅŸlerini ana yola baÄŸlamak için bir çok noktada çalışmalarını sürdürüyor.                                                       

Bu kapsamda yapılan ve Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ında yakından izlediÄŸi ve çalışmaları bizzat denetlediÄŸi Sarı Korkmaz Mahallesi YeÅŸildaÄŸ Sokak’taki ilk etap çalışması tamamlandı.

Bölgeye giden ve burada yapılan çalışmalar hakkında Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan’dan bilgiler alan Uysal yaptığı açıklamada, "Karayollarının bölgedeki çalışmaları sürürken söz konusu mahallede bulunan yaklaşık 100 konutun ana yolla olan baÄŸlantısı kesilmiÅŸti.

Mahalle Muhtarımız ve halkımızdan gelen talepler doÄŸrultusunda mahalleyi karayoluna baÄŸlayan yolu açarak, yolu giriÅŸ ve çıkış yapılabilecek ÅŸekilde karayoluna baÄŸladık. Asfalt sezonunda da söz konusu yolu asfaltlayarak önemli bir sorunu aÅŸmış olacağız.” dedi.

Bu arada Kdz. EreÄŸli Belediyesi Kepez Mevkii’nde de karayolu çalışmasından dolayı kapanan baÅŸka bir noktada da "servis yolu" açtı. Söz konusu güzergâhta ana yol ulaşımının saÄŸlanması için çalışmalar sürecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo