Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ… ALAPLI… GÜLÜÇ…

EREĞLİ… ALAPLI… GÜLÜÇ…

ÜNAL DEMİRTAŞ HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYOR www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Zonguldak Milletvekili, 27. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili 1’inci sıra adayı Ãœnal DemirtaÅŸ, seçime sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Alınan bilgiye göre, DemirtaÅŸ ve beraberindekiler, Karadeniz EreÄŸli’nin mahallesi Kavaklık’ta apartman ev evleri dolaÅŸarak partisi CHP ile cumhurbaÅŸkanı adayı Muharrem Ä°nce’ye destek istedi. Kdz EreÄŸli Kadın Kolları ile birlikte çalınmadık kapı bırakmayan CHP’li DemirtaÅŸ, vatandaÅŸlarla tek tek sohbet etti. Eldiven diken kadınları ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen CHP’li vekil, çalışan, üreten kadınların CHP Ä°ktidarında hak ettikleri yeri alacağına vurgu yaptı.
ALAPLI’YA GÄ°TTÄ°
Ãœnal DemirtaÅŸ, EreÄŸli ziyaretlerinin ardından Zonguldak’ın Alaplı ilçesine giderek parti örgütü ile birlikte esnafı ziyareti gerçekleÅŸtirdi. VatandaÅŸlarla sohbet eden DemirtaÅŸ, Alaplı’da ekonominin canlandırılması için CHP’nin yapacaklarını anlattı. Alaplı’nın geçim kaynaklarından biri olan fındık ile ilgili olarak bilgi veren CHP’li vekil, “CumhurbaÅŸkanı adayımız Muharrem Ä°nce fındık taban fiyatını en az 15 lira olarak biliyorsunuz açıkladı. Bugün fındık fiyatları nerdeyse maliyeti ile aynı. Ancak biz fındık üreticilerinin yükselen çığlığını duyuyoruz. Ve fındık taban fiyatının en az 15 lira olacağı sözünü veriyoruz. Bunun için de sizlerden destek bekliyoruz” diye konuÅŸtu.
ATILIMLARI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
Fındık taban fiyatlarındaki artışın Alaplı ekonomisine olumlu etkilerinin kısa süre içinde hissedileceÄŸi vurgusunu da yapan CHP’nin avukat kimlikli vekili, “biz bölgemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Bunun için de bölgesel teÅŸvikleri önemsiyoruz. Ä°ktidara geldiÄŸimizde bölgesel teÅŸviklerle yapılacak atılımları hep birlikte göreceÄŸiz” dedi.
GÃœLÜÇ’E DE GÄ°TTÄ°LER
Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, belediye meclis üyeleri, CHP Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Yönetimi ile birlikte Gülüç’te de esnaf ziyareti yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, “vatandaÅŸlarımız belediyemizin çalışmalarından övgü ile söz ediyor. Bundan çok büyük bir memnuniyet duyduk. Ayrıca Gülüç’ün Muharrem Ä°nce’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoÄŸun bir ilgisi var. Bu da son derece memnuniyet verici. Gülüç ‘artık tamam’ demiÅŸ” ifadelerini kullandı.
Seçim saha çalışmalarına CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Merve Kır ile Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ta katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo