Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Erdoğan: Milletimize hayırlı olsun

Erdoğan: Milletimize hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “seçimlerin 24 Haziran 2018 Haziran tarihinde yapılmasına karar verilmiştir. YSK seçim hazırlıklarına başladı" dedi.


Dün yaptığı erken seçim çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün saat 13.30'da görüşen MHP Lideri Devlet Bahçeli, görüşme sonrası Genel Merkez'e dönenerek kurmayları ile toplantı yaptı. Zirve sonrası Başbakan Binali Yıldırım ve MYK üyeleri de Beştepe'ye geldi ve Erdoğan ile değerlendirme gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, TARİHİ AÇIKLADI
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, BeÅŸtepe’de Bahçeli ile yaptığı görüşmeye iliÅŸkin yaptığı açıklamada, erken seçim kararı alındığını bildirdi. ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:
"Sayın Bahçeli'nin çağrısını yetkili kurullarla görüştük. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu sorunlar nedeniyle olumlu yaklaştık. Seçim konusunu ülkemizin gündeminde bir an önce çıkarmak şarttır. Seçimlerin 24 Haziran'da yapılmasına karar verdik. Konuyla ilgili yasal süreci hemen başlatıyoruz. YSK da seçim hazırlıklarına şüphesiz ki derhal başlayacaktır. Milletimize hayırlı olsun diyoruz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo