Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Erdemir’e teşekkür mesajı

Erdemir’e teÅŸekkür mesajı

                                                          EREÄžLÄ°

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde kurulu EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları Erdemir uhdesindeki Erdemir Stadı’nın, EreÄŸli Belediyespor Kulübü’ne tahsis edildiÄŸi bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu, stadın 2017-2018 sezonu hazırlık dönemi ve sezon içinde yapılacak idmanlar için kulübe tahsisine onay veren Erdemir yönetimine teşekkür etti.
Kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşılan teÅŸekkür mesajı şöyle: “Yönetim Kurulumuzun, EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikalarına ait  ’Açık Futbol Sahası’nın, 2017-2018 sezonu için A Takımımızın yeni sezon hazırlık dönemi ve sezon içinde yapacağı idmanlar için kulübümüze tahsis edilmesi talebi, Erdemir Yönetimi tarafından olumlu bulunmuÅŸ ve Erdemir Stadı 1 AÄŸustos 2017- 30 Nisan 2018 tarihleri arasında hafta içi her gün, belirlenen saatler arasında kulübümüze tahsis edilmiÅŸtir.
Karadeniz Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu olarak, başta Erdemir Genel Müdürü Sayın Sedat Orhan olmak üzere, Erdemir Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo